Media

Όταν ο Νίκος Σούλης πέταξε έξω από το πλατό τον Νίκο Καρβέλα

Όταν ο Νίκος Σούλης πέταξε έξω από το πλατό τον Νίκο Καρβέλα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4 κάθισε το απόγευμα της Τρίτης (7/11) ο Νίκος Σούλης. Ο σκηνοθέτης των πιο επιτυχημένων μουσικών video clip έκανε μία αναδρομή στη μακρόχρονη πορεία του και μεταξύ άλλων μίλησε για τις συνεργασίες του με τα μεγαλύτερα ονόματα του μουσικού πενταγράμμου.

 

Ωστόσο, ανάμεσα στις αφηγήσεις του ο Νίκος Σούλης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε καλλιτέχνες που τον απογοήτευσαν σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων (χωρίς να αναφέρει ονόματα), ενώ περιέγραψε και τον καβγά που είχε με τον Νίκο Καρβέλα, με τον οποίο εξακολουθεί να μη μιλάει μέχρι και σήμερα.

«Μπορεί κάποια στιγμή να απογοητεύτηκα από κάποιους σπουδαίους καλλιτέχνες αλλά δεν θα στερήσω από τον εαυτό μου τη χαρά του έργου τους. Δηλαδή ακόμα κι αν κάποιον τον αντιπαθήσω, εάν μου αρέσει το έργο του, τότε το έργο του παραμένει έργο του. Το διαχωρίζω», δηλώνει ο επιτυχημένος σκηνοθέτης.

«Μου έχει τύχει, ας πούμε, να μου βρίσει κάποιος τη μάνα. Και άνθρωπος που δεν θαύμαζα κιόλας, που υποχρεωτικά τον έκανα. Ήταν σε ζωντανή παράσταση με πολλούς καλλιτέχνες, οπότε μαζί με τους άλλους ανέλαβα κι εκείνον», επισημαίνει ο Νίκος Σούλης.

«Με τον Καρβέλα μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο, που έγινε και η αφορμή να σταματήσω να δουλεύω με τη Βίσση. Είχε έρθει σε ένα γύρισμα, είχαμε κάνει άπειρες προσπάθειες να βρούμε ένα πλατό, ήταν Σάββατο, δεν έβρισκα συνεργείο… το ‘χαμε βάψει και μπαίνει στο πλατό και λέει: μου μυρίζει το χρώμα, δεν μπορώ να μείνω», περιγράφει αμέσως μετά ο σκηνοθέτης στον αέρα της ΕΡΤ.

 

«Ε και του λέω: έξω. Ήταν πολύ άδικο σαν συμπεριφορά. Δεν τα ξαναβρήκαμε ποτέ με τον Καρβέλα. Ήταν μία περίοδος που κάναμε πολύ μεγάλες επιτυχίες μαζί. Με την Άννα τα ξαναβρήκαμε αλλά δεν ξανασυνεργαστήκαμε. Δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να τον συγχωρήσω αλλά – για να είμαι και ειλικρινής – δεν με νοιάζει κιόλας στη συγκεκριμένη περίπτωση», εξομολογείται ο Νίκος Σούλης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X