Media

Πάνος Βλάχος: Από τη «Μουρμούρα» στο Χόλιγουντ κι απο κεί στο Netflix

Πάνος Βλάχος: Από τη «Μουρμούρα» στο Χόλιγουντ κι απο κεί στο Netflix
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Πάνος Βλάχος  με την Ιωάννα Τριανταφυλλιδου ήταν από τα καλλιτεχνικά ζευγάρια που αγαπήθηκαν μέσα απο την σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Κάποια στιγμή άνοιξαν τα φτερά τους και πέρασαν στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Νέα Υόρκη κι έπειτα Λ.Α (όχι το Λεκανοπέδιο Αττικής, το άλλο στην Καλιφόρνια, αυτό με τους Αγγέλους). Επέστρεψαν αλλά φαίνεται ότι κάτι κατάφεραν εκεί.

Και να που ο νεαρός ηθοποιός μέσα απο την εκπομπή «Σημείο συνάντησης» της ΕΡΤ1, συνομιλώντας με τον Μίλτο Πασχαλίδη, έριξε την είδηση.  Πρωταγωνιστεί, είπε, στη σειρά «Selena» του Netflix η οποία είναι προγραμματισμένη να προβληθεί την επόμενη σεζόν από τη διάσημη διαδικτυακή πλατφόρμα.

 

Πρόκειται για την ιστορία μιας διάσημης τραγουδίστριας, που έκανε παγκόσμια επιτυχία. «Εγώ έκανα έναν εκκεντρικό φωτογράφο εποχής, ο οποίος αποτύπωσε το πρώτο μεγάλο πορτρέτο της. Ήμουν και τυχερός που έκανα και μία ταινία. Είναι ένα θρίλερ, ένας μεγάλος ρόλος σε μια μικρομεσαία ταινία. Κάνω τον κακό, κάτι που δεν κάνω πολύ συχνά» αποκάλυψε ο Πάνος Βλάχος.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X