Media

Mirror: Πυροβόλησαν στο στήθος τραγουδιστή – Ήταν νικητής του «Voice»

Mirror: Πυροβόλησαν στο στήθος τραγουδιστή – Ήταν νικητής του «Voice»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θύμα πυροβολισμών έπεσε, σύμφωνα με τη Mirror, ο δημοφιλής Γάλλος τραγουδιστής και νικητής του γαλλικού «The Voice» το 2014, Kendji Girac, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως δίνει μάχη για τη ζωή του.

Όπως έγινε γνωστό, ο Kendji Girac πυροβολήθηκε στο στήθος από έναν ένοπλο στη Γαλλία, ενώ η κατάστασή του χαρακτηρίζεται από τις υγειονομικές υπηρεσίες της χώρας ως «κρίσιμη».

Πηγή σχετική με το θέμα δήλωσε σχετικά με το συμβάν πως: «Ο τραυματίας είναι ένας από τους πιο γνωστούς ανθρώπους, οι οποίοι τραυματίστηκαν στο συμβάν. Εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε εκδρομή και δέχθηκε πυρά από πυροβόλο όπλο».

Kendji Girac: Τι αναφέρουν πηγές για το συμβάν

Σε ό,τι αφορά τον τραυματισμό του νικητή του γαλλικού Voice, συμπλήρωσε σχετικά: «Οι χωροφύλακες ειδοποιήθηκαν γύρω στις 5.30 το ξημέρωμα, και όταν έφτασαν, ήρθαν αντιμέτωποι με περίπου 20 άτομα που αρνήθηκαν να κάνουν κάποια δήλωση».

«Στο μεταξύ, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης απομάκρυναν έναν σοβαρά τραυματισμένο άνδρα που είχε πυροβοληθεί στο στήθος και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο» προσθέτει η ίδια πηγή για τον σοβαρότατο τραυματισμό του Kendji Girac.

Ο τραγουδιστής νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Μπορντό και λέγεται ότι έχει τις αισθήσεις του καθώς οι γιατροί δίνουν μάχη για να σώσουν τη ζωή του. Δεν είναι γνωστό αν ο 27χρονος ήταν ο στόχος της επίθεσης.

Ο Kendji Girac έγινε γνωστός στην Ελλάδα από το τραγούδι «Andalouse».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X