Media

«Ρε Παπατσιράκι…»: Όταν ο Χατζηνικολάου είχε βγάλει στη σέντρα τον Παπαχρήστο

«Ρε Παπατσιράκι…»: Όταν ο Χατζηνικολάου είχε βγάλει στη σέντρα τον Παπαχρήστο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ας θυμηθούμε την επίθεση του Νίκου Χατζηνικολάου στον Γιώργο Παπαχρήστο, όπως τον είχε μεταδόσει τότε το harddog-sport.blogspot.gr:

Μένεα πνέει ο Νίκος Χατζηνικολάου κατά του Γιώργου Παπαχρήστου και του «Συγκροτήματος». Το πρωί της Πέμπτης, στην εκπομπή του στον Real FM, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, με βαρείς χαρακτηρισμούς για τον δημοσιογράφο των Νέων («Παπατσιράκι», «τυφλωμένος»), αλλά και αναφορά στον Σταύρο Ψυχάρη, φυσικά καθόλου θετική για τον εκδότη. «Κρίμα Σταύρο Ψυχάρη να βάζεις τα τσιράκια σου να λειτουργούν με αυτόν τον άθλιο τρόπο, ντροπή», είπε στο τέλος της φραστικής επίθεσής του που έγινε κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης τίτλων από τα πρωτοσέλιδα της ημέρας. Η αναφορά άρχισε με τη φράση-επιφώνημα «Ρε συ Παπαχρήστου!» (μετά το διόρθωσε στο σωστό «Παπαχρήστο») και με την ειρωνική σύσταση στο ραδιοφωνικό κοινό του ότι ο περί ου λόγος είναι εκείνος που «τον βλέπε εκεί στον Πρετεντέρη πολλές φορές». Ο Ν.Χ. απείλησε ότι αν ο Παπαχρήστος συνεχίσει την τακτική του να αναφέρατε «στην εφημερίδα του Χατζηνικολάου» χωρίς να λέει το όνομά της, θα πράξει κι εκείνος το ίδιο στην ανάγνωση του ημερήσιου Τύπου, δηλαδή θα αναφέρει «η εφημερίδα του Ψυχάρη» και θα διαβάζει τους τίτλους της.

Ολόκληρη η αναφορά Χατζηνικολάου στον Παπαχρήστο και στον Ψυχάρη είναι η εξής:

«Ρε συ Παπαχρήστου – ο Παπαχρήστου είναι αυτός ο συντάκτης των Νέων, ξέρετε, που… τον βλέπετε εκεί στον Πρετεντέρη πολλές φορές –, ρε συ Παπαχρήστου, Real News τη λένε την εφημερίδα του Χατζηνικολάου. Και ειδοποίησε και τον Ψυχάρη ότι αν συνεχίσεις αυτήν την εξυπνάδα θα αναφέρω τις εφημερίδες σας κάθε μέρα χωρίς τον τίτλο τους. Θα λέω “η εφημερίδα του Ψυχάρη” και θα διαβάζω τον τίτλο της. Επίσης, επειδή προφανώς είσαι… τυφλωμένος και δεν μπορείς να διαβάσεις, σου λέω ότι την Κυριακή η Real News είχε κεντρική συνέντευξη τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας. Κατάλαβες Παπαχρήστο; Κατάλαβες Παπατσιράκι; Χαιρετισμούς στο αφεντικό σου, καλημέρα».

Και συνέχισε την ανάγνωση των τίτλων αυτή τη φορά με τα Νέα:

«Λοιπόν, η εφημερίδα του Σταύρου Ψυχάρη, έχει σήμερα τίτλο “Φοβού τον Μάιο και τρέμε τον Ιούλιο. Πότε θα κληθεί ο πρωθυπουργός να πάρει κρίσιμες αποφάσεις. Η αξιολόγηση, το χρέος, οι δύο γραμμές στην κυβέρνησης και οι κίνδυνοι”. Πάμε στο Έθνος που έχει σήμερα τίτλο…».

Και ενώ άρχισε να διαβάζει τίτλους από την εφημερίδα του Χαλανδρίου, ο Νίκος Χατζηνικολάου διέκοψε την ανάγνωση και επανήλθε στη Μιχαλακοπούλου:

«Κρίμα Σταύρο Ψυχάρη, πολύ κρίμα… Πολύ κρίμα να βάζεις αυτά τα… τσιράκια σου να λειτουργούν με αυτόν τον άθλιο τρόπο, ντροπή», είπε κλείνοντας το σκληρό σχόλιό του.

Δείτε ακόμη:

Ένοπλες Συρράξεις- Ρωσικά ΜΜΕ: «Οι Τούρκοι απείλησαν με θάνατο Ρώσους στρατιώτες στην Ιντλίμπ»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X