Media

Πρετεντέρης: Μήπως τον… πεθυμήσατε; Επιστρέφει στο Mega…

Πρετεντέρης: Μήπως τον… πεθυμήσατε; Επιστρέφει στο Mega…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κάθε άλλο παρά λίγα είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί για το κανάλι Mega του Βαγγέλη Μαρινάκη. Κάποια από αυτά είναι και… πολύ “δυνατά”, Όπως το όνομα Γιάννης Πρετεντέρης…

Η Alter Ego συνεχίζει να στελεχώνει και το One Channel αλλά και το βαρύ της πυροβολικό, το Mega. To «Μεγάλο Κανάλι» έχει στόχο να εκπέμπει πανελλαδικά το αργότερο σε ένα μήνα, δηλαδή τέλος Ιανουαρίου αρχές Φεβρουαρίου. Γι αυτό το λόγο «πέφτει πολύ τρέξιμο» από τους ιθύνοντες του καναλιού, ώστε να επανεμφανιστεί δυναμικά και να πιάσει υψηλά νούμερα από την αρχή.

Ο Γιάννης Πρετεντέρης και το μεγάλο come back στο Mega

Ένα όνομα «φωτιά» που επανέρχεται το Mega είναι ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης, ο οποίος υπήρξε από δυνατά ονόματα του παλαιού Mega.

Ο Γιάννης Πρετεντέρης επιστρέφει οριστικά στα παλιά του λημέρια, αλλά με νέο ιδιοκτήτη, πλέον, τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ένα δύσκολο αντίο – Οι Έλληνες που «έφυγαν» το 2019! video

Ο δημοσιογράφος θα έχει εβδομαδιαία εκπομπή την «Ανατροπή» ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να σχολιάζει τα τεκταινόμενα και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Όπως και να έχει πάντως ο Γιάννης Πρετεντέρης κάνει το Mega…λο come back στην Tv.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι συζητήσεις θα πυκνώσουν, καθώς εκτός από φίλους, ο κ. Πρετεντέρης έχει και αμέτρητους εχθρούς, εξαιτίας της προηγούμενης παρουσίας του στο Mega, η οποία δεν… χαρακτηρίζονταν ακριβώς από το στίγμα της δημοσιογραφικής δεοντολογίας…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X