Media

«Σασμός»: Η Αργυρώ έχει οργή και μίσος για τον Αστέρη.

«Σασμός»: Η Αργυρώ έχει οργή και μίσος για τον Αστέρη.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη μίλησε για τα μελλούμενα στη σειρά «Σασμός» του Alpha σήμερα το πρωϊ , Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της εκπομπής «Happy day» και έκανε και αποκαλύψεις.

«Υπάρχει βροχή μηνυμάτων. Είναι πολύ συγκινητικός ο κόσμος. Λαμβάνουμε κυρίως μηνύματα θαυμασμού κι αγάπης. Δεν κάνουν ερωτήσεις για το τι θα γίνει παρακάτω…».

Στα επεισόδια που έρχονται, μετά το θάνατο του Πετρή η Σεμίνα, η μοναδική αυτόπτης μάρτυρας,  τηλεφωνεί στην Αργυρώ αλλά…. «δεν θα της πει ακόμη πώς έγινε ο φόνος του Πετρή». Ωστόσο… δεν θα αφήσει την Αργυρώ για πολύ στην άγνοια.

Όταν μάθει την αλήθεια η Αργυρώ για τον φόνο του Πετρή, πώς θα αντιμετωπίσει τον Αστέρη; Θα μπορέσει να τον ξαναδεί ερωτικά; «Στην παρούσα φάση δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί είναι πολύ φρέσκο το συμβάν.

Είναι πολύ μπερδεμένα τα πράγματα. Αυτή τη στιγμή η Αργυρώ έχει οργή και μίσος για τον Αστέρη. Δεν τρέφει ερωτικά συναισθήματα απέναντι του…» απαντά η πρωταγωνίστρια. Όμως και η σχέση του Άγγελου με τη Στέλλα θα επηρεαστεί από το γεγονός.

«Με αυτό το συμβάν πολλές σχέσεις θα διαταραχτούν. Αλλά κάποιες θα ξαναβρούν τα πατήματά τους… Η Μαρίνα με τον αστυνόμο Φραγκιαδάκη θα πάνε καλά… Κι η γιαγιά Ειρήνη καλά θα είναι…» σύμφωνα με την ίδια. ‘

Οσο για τα spoilers που κυκλοφορούν σε σχέση με πιθανή εγκυμοσύνη της Αργυρώς… «διάβασα ότι η Αργυρώ θα μείνει έγκυος αλλά όχι στο σενάριο».

Η Αργυρώ θα ζητήσει εκδίκηση; Θα γίνει τιμωρός; «Θα της βγει η ανάγκη για εκδίκηση αλλά δεν θα το τραβήξει στα άκρα. Μόνο τον εαυτό της θεωρεί υπεύθυνο γι αυτό που συνέβη στον Πετρή» λέει η Χρ.Χειλά-Φαμέλη. Η καπετάνισσα θα πληρώσει για τις πράξεις της; «Δεν βάζει μυαλό…»! Και ο Άγγελος… «μάλλον είναι αδελφός μου. Αλλά δεν ξέρω από πού θα το μάθουμε…» καταλήγει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X