Media

Σφαγή στον Σκάι: Ο Λιάγκας έχασε και την αρχισυντάκτρια της εκπομπής

Σφαγή στον Σκάι: Ο Λιάγκας έχασε και την αρχισυντάκτρια της εκπομπής
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οταν υπάρχει διάσταση απόψεων ανάμεσα στον ή στην αρχισυντάκτη μιας τηλεοπτικής εκπομπής και το κανάλι, μπορεί ο παρουσιαστής να σώσει την αρχισυντάκτρια, ακόμα κι΄ αν είναι στενή φίλη του ; Μην πείτε ακόμα και αν αυτός είναι ο γίγαντας Γιώργος Λιάγκας, γιατί θα χάσετε.

Η Ελεάννα Τρυφίδου, ήταν μέχρι πρότινος η αρχισυντάκτρια της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». Ηταν επίσης στενή φίλη του παρουσιαστή. Μάλιστα αποχώρησε από την εκπομπή «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά για να είναι φέτος μαζί του στον ΣΚΑΪ.

Ομως σύννεφα είχαν παρουσιαστεί στη σχέση της με το Σκάι. Βλέπετε τα χαμηλά νούμερα φέρνουν γκρίνιες, συγκρούσεις και ενίοτε απολύσεις. Κάπως έτσι ήταν το κλίμα και μετά το σχολιασμό που είχε γίνει στην εκπομπή για την ασέλγεια σε βάρος φοιτήτριας, αλλά και για άλλα θέματα της εκπομπής η Ελεάννα Τρυφίδου βρέθηκε στα χαρακώματα με τη διοίκηση του σταθμού με αποτέλεσμα να δει την πόρτα της εξόδου ή να αποφασίσουν τη λήξη της συνεργασίας, όπως αποκαλείται η εκδίωξη στον τηλεοπτικό χώρο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X