Media

Σκάνδαλο Φουρθιώτη: Προφυλακίστηκε ο Μένιος

Σκάνδαλο Φουρθιώτη: Προφυλακίστηκε ο Μένιος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στην φυλακή ο Μένιος Φουρθιώτης και οι συγκατηγορούμενοί του. Ελεύθερος αφέθηκε ένας άλλος κατηγορούμενος που είχε κατηγορίες για ναρκωτικά. Να υπενθυμιστεί πως σήμερα σήμερα Μεγάλο Σάββατο 1η Μαΐου ολοκληρώθηκε ενώπιον του ανακριτή η διαδικασία των απολογιών των κατηγορουμένων.

Αρνείται τις κατηγορίες ο Φουρθιώτης

Ο παρουσιαστής οδηγήθηκε στα δικαστήρια το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, και σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε τις κατηγορίες εναντίον του, όπως επίσης και οι δυο συγκατηγορούμενοί του που φέρονται ως δράστες των επιθέσεων εναντίον της οικείας του παρουσιαστή και εναντίον των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση τη δικογραφία που έχει σχηματίσει το τμήμα δίωξης εκβιαστών, ο τηλεπαρουσιαστής φέρεται να σκηνοθέτησε το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο σπίτι του στις 16 Απριλίου και την έκρηξη στις 22 Απριλίου. Ειδικότερα, φέρεται να ανέθεσε την υλοποίηση του σχεδίου στους δύο συγκατηγορούμενούς του, τον 48χρονο Γ.Σ. και τον 42χρονο Γ.Π.

Σκοπός του, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της έρευνας, ήταν να ασκήσει πίεση στις αρχές να του επαναφέρουν την αστυνομική φρουρά που του έχει αφαιρεθεί.

6 “καυτά” ερωτήματα Σπίρτζη-Με ποιους έχει σχέσεις ο Φουρθιώτης στην κυβέρνηση;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X