Media

Σπύρος Μπιμπίλας: «Άκαιρη» η διαγραφή Φιλιππίδη από τα κανάλια – Τιμωρείται και το σύνολο των ηθοποιών

Σπύρος Μπιμπίλας: «Άκαιρη» η διαγραφή Φιλιππίδη από τα κανάλια – Τιμωρείται και το σύνολο των ηθοποιών
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, εκφράζοντας την αντίθεσή του με την απόφαση των καναλιών να διαγράψουν από την ταινιοθήκη τους τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Πέτρο Φιλιππίδη.

Ειδικότερα, ο ίδιος δήλωσε:

«Μπορεί η απόφαση να φαίνεται κάπως δικαιολογημένη λόγω της άρνησης του κόσμου να δει κάποιους πρωταγωνιστές όπως τους έβλεπε παλιά, από την άλλη όμως την θεωρούμε και απαράδεκτη. Με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να τιμωρείται και το σύνολο των ηθοποιών που έπαιζε σε αυτά τα σίριαλ ή τις ταινίες…

Θεωρώ ότι αυτό που κάνουν τα κανάλια αυτή τη στιγμή είναι λίγο άκαιρο. Θα πρέπει να περιμένουν κι αυτοί όπως περιμένει και η Δικαιοσύνη. Είναι απόφαση του τηλεθεατή αν θέλει να δει και σήμερα έναν ηθοποιό που υπεραγαπούσε και να θυμάται αυτές τις σειρές. Για μένα είναι στην κρίση του θεατή.

Όπως βλέπει τον αγαπημένο μας Σεργιανόπουλο που ξέρουμε πως έφυγε από τη ζωή και μπορεί και τον βλέπει και δεν έχει αντίσταση να θυμάται τι έγινε, έτσι μπορεί να βλέπει και τον Πέτρο Φιλιππίδη αν το επιθυμεί».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X