Media

Survivor All Star spoiler: Με αυτόν πάει στον τελικό ο νικητής της 2ης ατομικης ασυλίας!

Survivor All Star spoiler: Με αυτόν πάει στον τελικό ο νικητής της 2ης ατομικης ασυλίας!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Survivor All Star spoiler 20/6: Με καταιγιστικές εξελίξεις συνεχίζεται το Survivor All Star, με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να έχει μπει στην τελική του ευθεία και η νέα εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο αναμένεται πιο συναρπαστική από ποτέ.

Τo Sportime, πιστό στο ραντεβού του, σας έχει ήδη αποκαλύψει ποιος κερδίζει την πρώτη ατομική ασυλία, αλλά και ποιος είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Φυσικά, από τη στιγμή που η 2η και 3η ασυλία είναι πιο σημαντικές, το ενδιαφέρον στρέφεται εκεί για το ποιοι θα καταφέρουν να τις κατακτήσουν.

Μέσα από το Sportime λοιπόν έχετε ήδη διαβάσει για το ποιος κερδίζει την δεύτερη ατομική ασυλία που θα διεξαχθεί την Τρίτη (20/6). Οριστικό και επιβεβαιωμένο το spoiler.

Μετά την αλλαγή στο παιχνίδι που από σήμερα το βράδυ γίνεται ατομικό, οι παίκτες θα δίνουν αγώνες ζωής και θανάτου προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι με φόντο πάντα το Γαλάτσι.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα είναι αυτή που θα καταφέρει να επικρατήσει στο 2ο αγώνισμα ατομικής ασυλίας στο Survivor, αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Αυτόν που χρειάστηκε όμως να κερδίσει προκειμένου να εξασφαλίσει το τοτέμ της ασυλίας ήταν ο Σάκης Κατσούλης, τον σύντροφο της δηλαδή. Είναι να μην λέει μετά ο Κωνσταντίνος Βασάλος;

Για περισσότερα Spoiler μείνετε συντονισμένοι και στο mediatime.gr.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X