Show Biz

Survivor All Star: Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο μεγάλος νικητής -Βόμβα για τον νικητή

Survivor All Star: Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο μεγάλος νικητής -Βόμβα για τον νικητή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Survivor All Star: Λίγες ώρες μετά το φινάλε του ριάλιτι, άνοιξαν τα στόματα και πασίγνωστος πρώην παίκτης, αποκάλυψε οn camera πως ο Κατσούλης έπιασε κινητό και επικοινώνησε με την οικογένειά του με τη βοήθεια της παραγωγής.

Στο… επίκεντρο της επικαιρότητας βρέθηκε ο Τριαντάφυλλος μετά τον τελικό του Survivor All Star, καθώς η στήριξή του στον Νίκο Μπάρτζη και η απομάκρυνσή του από τον πρώην φίλο του και νικητή, Σάκη Κατσούλη, είχαν ως αποτέλεσμα να δεχθεί αρκετές «επιθέσεις».

Μάλιστα, ο ίδιος φανερά ενοχλημένος και εκνευρισμένος, έδωσε την απάντησή του στα σχόλια που έκανε η αδερφή του Κατσούλη μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και προέβη σε μία σοβαρή καταγγελία, αφού αποκάλυψε πως και ο Σάκης έπιασε κινητό και είχε επικοινωνία με τους δικούς του ανθρώπους. Όχι όμως φέτος, αλλά στο περσινό Survivor και μάλιστα με τη βοήθεια του Τριαντάφυλλου!

«Ρε πόσο πόλεμο θα κάνεις ακόμα; Πόσο σε πονάει; Να έρθεις εδώ να τα πεις… Οι άντρες τα λένε στο πρόσωπο και όχι από πίσω», έγραψε η αδερφή του Σάκη Κατσούλη.
«Ας έβαζε και το όνομά μου… Αλλά για ποιο λόγο βρε αγάπη μου γλυκιά; Να δείξετε όλα τα stories που έχω κάνει κι αν έχω πει κάτι κακό για τον Σάκη και τη Μαριαλένα, τότε τα παρατάω, αφήνω τα μικρόφωνα και φεύγω. Δεν έχω πει τίποτα κακό για κανέναν.

Και μην ξεχνάς, αν το λες για μένα αυτό, κορίτσι μου όμορφο, ότι το 2021 είχα έρθει σπίτι σου και στείλαμε κι ένα βιντεάκι σε έναν ρεπόρτερ για να δείξουμε στον Σάκη ότι είστε πολύ καλά, γιατί είχε άγχος το παιδί. Η οικογένειά σας είναι εξαιρετική και ερχόμουν συχνά σπίτι σου, αν θυμάσαι καλά, και κάναμε και αγώνα το 2021 μαζί», είπε και ολοκλήρωσε: «Το να ταυτιστώ με έναν άλλον παίκτη, δεν σημαίνει ότι δεν αγαπώ τον Σάκη. Όπως και ο Σάκης ταυτίστηκε με έναν άλλον παίκτη που ήταν αντίπαλός μου, έτσι κι εγώ ταυτίστηκα με έναν άλλον παίκτη που ήταν αντίπαλος του Σάκη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον αγαπάω και ότι δεν εύχομαι πάντα τα καλύτερα για τον Σάκη».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X