Media

Survivor All Star: Το τεράστιο ποσό που κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης

Survivor All Star: Το τεράστιο ποσό που κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αυλαία έριξε το βράδυ της Τρίτης (11/07) το Survivor All Star με τον Τελικό να λαμβάνει χώρα στο Ανοιχτό Θέατρο του Άλσους Γαλατσίου και να μεταδίδεται live μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Το κοινό ψήφισε και αποφάσισε πως νικητής του φετινού Survivor All Star είναι ο Σάκης Κατσούλης, με τον Νίκο Μπάρτζη να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση.

Υπενθυμίζεται πως είναι η δεύτερη φορά που κερδίζει ο Σάκης Κατσούλης, αφού το “πήρε” και το 2021.

Η ανακοίνωση ήρθε στο τέλος της βραδιάς από τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό, με τους θεατές που βρίσκονταν στον χώρο να ξεσπούν σε θερμά χειροκροτήματα, τη στιγμή που ακούστηκε το όνομα του νικητή. Την ίδια στιγμή, χιλιάδες κομφετί γέμισαν τον χώρο, ενώ ο Σάκης Κατσούλης σήκωσε (ξανά) με τεράστιο ενθουσιασμό το έπαθλο στον αέρα. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αμέσως έτρεξε να τον αγκαλιάσει.

Όπως σημείωσε ο παρουσιαστής, η διαφορά ανάμεσα στους δύο παίκτες ήταν οριακή.

“Δεν έχω λόγια. Αλλά επειδή είμαι αυθόρμητος…Αγαπάτε. Αγαπάτε βαθιά, αγαπάτε ειλικρινά. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πιστέψτε το, όσοι θέλετε να το κάνετε, θα σας αλλάξει τη ζωή” ήταν τα πρώτα λόγια του Σάκη Κατσούλη.

Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο νικητής του φετινού Survivor και αυτή τη φορά κατάφερε να συγκεντρώσει ένα πραγματικά τεράστιο ποσό.

Ο ίδιος, πέρα από το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ που λαμβάνει ως νικητής, κατάφερε να συγκεντρώσει ακόμη 135.000 για την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο.

Έτσι, ο Σάκης Κατσούλης, ολοκληρώνει την παρουσία του στο Survivor All Star, με 235.00 ευρώ, αλλά και με ένα αυτοκίνητο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X