Media

Survivor All Star- Κατσούλης: Το «καρφί» της πρώην του στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη ότι «είναι πιόνι»

Survivor All Star- Κατσούλης: Το «καρφί» της πρώην του στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη ότι «είναι πιόνι»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Survivor All Star: Μπορεί ο Σάκης Κατσούλης να κέρδισε το Survivor All Star, όμως η πρώην του δε δίστασε να πετάξει το «καρφί» της στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, χαρακτηρίζοντάς την «πιόνι».

Το ζευγάρι είναι γνωστό ότι είχε χωρίσει για ένα χρονικό διάστημα και η επανασύνδεσή τους έγινε κατά την διάρκεια του Survivor το 2021. Τότε μήλον της έριδος θεωρούνταν η Χριστίνα Κεφαλά, ωστόσο φαίνεται πως τελικά υπάρχουν πολλά ακόμα κρυμμένα μυστικά.

Οι δηλώσεις της πρώην του

Η Έλλη Γελεβεσάκη η οποία υπενθυμίζεται ότι είναι πρώην σύζυγος του Γιώργου Μανίκα και ο Σάκης Κατσούλης έχουν υπάρξει ζευγάρι στο παρελθόν και σύμφωνα με εκείνη υπάρχουν στοιχεία στο χαρακτήρα του που δεν γνωρίζουμε. Συγκεκριμένα, η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Ok! είχε δηλώσει ότι ο νικητής του Survivor All Star είναι αρκετά χειριστικός και πως κυνηγάει την δημοσιότητα.

«Γνώριζε ότι το love story τους πουλάει και ξέρει να χειρίζεται την Μαριαλένα. Η Μαριαλένα είναι μια πολύ έξυπνη κοπέλα αλλά είναι το πιόνι του Σάκη, ο οποίος είναι πολύ χειριστικός άνθρωπος και θεωρώ ότι κάνει τα πάντα για τη δημοσιότητα» είχε δηλώσει η Έλλη Γελεβεσάκη.

Survivor All Star: «Ασπίδα» ο Σάκης Κατσούλης – «Η Μαριαλένα δεν είναι γκρινιάρα, είναι ο άνθρωπος μου – Το θέμα είναι ότι η παραγωγή…»

Σάκης Κατσούλης και Νίκος Μπάρτζης βρέθηκαν στην εκπομπή «Οι Δεκατιανοί» μετά το τέλος του Survivor All Star. Μεταξύ άλλων, ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης ρωτήθηκε από τον Γιώργο Γρηγοριάδη και τον Γιάννη Πιτταρά για τη σύντροφό του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και το κατά πόσο είναι… γκρινιάρα. Ο ίδιος ήταν «ασπίδα» για την αγαπημένη του, τονίζοντας πως είναι ο άνθρωπός του και ότι η παραγωγή έκανε θέμα με την προσωπικότητά της.

Ο Σάκης Κατσούλης ανέφερε αρχικά: «Δεν είναι τόσο γκρινιάρα όσο το έχετε δει εσείς. Μου το είπε η Μαριαλένα ότι την έχουν βγάλει πολύ γκρινιάρα. Είναι ο άνθρωπός μου, είμαστε ζευγάρι, είναι απολύτως λογικό».

«Το θέμα είναι ότι η παραγωγή θα δείξει την γκρίνια, δεν θα δείξει το καλό κομμάτι. Οπότε γκρίνια… γκρίνια… γκρίνια. Η Μαριαλένα βγήκε γκρινιάρα» πρόσθεσε ο Σάκης Κατσούλης στην ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X