Media

Survivor: Αυτοί είναι οι 6 νέοι παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι

Survivor: Αυτοί είναι οι 6 νέοι παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το επεισόδιο της Κυριακής στο Survivor είχε για μία ακόμη φορά ανατροπή. Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε στους παίκτες πριν το αγώνισμα επάθλου φαγητού κάτι που τους άφησε άφωνους!

Διάσημοι και Μαχητές έμειναν με το στόμα ανοιχτό, όταν άκουσαν τον Σάκη Τανιμανίδη να λέει: «Σας είχα πει ότι στο σημερινό αγώνισμα η ομάδα που θα κερδίσει θα έχει μία πολύ ευχάριστη έκπληξη. Ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψω τι εννοούσα. Παρακαλώ να περάσει η έκπληξη. Αυτοί οι έξι καινούριοι παίκτες είναι η έκπληξη που σας ανέφερα στην αρχή. Οι καινούριοι παίκτες θα χωριστούν και στις δύο ομάδες. Η νικήτρια ομάδα θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει πρώτοι από τους παίκτες που βλέπετε δίπλα μου».

Survivor: Ο Αγόρου υπήρξε κεντρικό πρόσωπο διαφημιστικής καμπάνιας σε gay φεστιβάλ (pics)

Έτσι λοιπόν στους Διάσημους εντάχθηκαν οι: Εύη Σκαρώνη (personal trainer), Εύη Σαλταφερίδου (γυμνάστρια), Σώζων Παλαίστρος-Χάρος (προπονητής χόκεϊ επί χόρτου). Αντίστοιχα στους Μαχητές προστέθηκαν οι: Μαρία Πανταζή (παγκόσμια πρωταθλήτρια kick boxing), Φελίσια Λαπάτη (παρουσιάστρια), Πάνος Θεοδώρου (δημιουργός αθλητικών προγραμμάτων).

Δείτε το βίντεο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X