Media

Survivor: Γκότσης ή Αγόρου αποχώρησε από το reality;

Survivor: Γκότσης ή Αγόρου αποχώρησε από το reality;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αγόρου ή Γκότσης; Γκότσης ή Αγόρου;

Οι δύο υποψήφιοι για αποχώρηση από το Survivor ήταν από την ομάδα των Μαχητών που κατέληξαν να μείνουν μόνο με έναν παίκτη! Αυτός που έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο δεν είναι άλλος από το Νικόλα Αγόρου.

Ο παίκτης που θεωρούνταν φαβορί, δεν κατάφερε να ξεπεράσει σε ψήφους τον συμπαίκτη του, Ηλία Γκότση, κι έτσι είναι ο πρότελευταιος παίκτης που αποχωρεί με τη διαδικασία της 48ωρης ψηφοφορίας του κοινού.

Mετά την ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη είπε στον Ηλία πως το πίστευε ότι μπορεί να μην είναι εκείνος ο νικητής, όπως θεωρούσαν οι συμπαίκτες του. Εν συνεχεία ο μαχητής απευθύνθηκε στον παρουσιαστή:

«Τα συναισθήματα είναι περίεργα. Πραγματικά μπορεί να έχεις βάλει ένα στόχο και να θέλεις να το εκπληρώσεις γιατί πιστεύεις πολύ σε σένα στο Θεό και αγωνίζεσαι γι’ αυτό αλλά τώρα πρέπει να χαμογελάω γιατί όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Αφού έτσι πρέπει να γίνει και ο κόσμος με έχει κατατάξει χαμηλά για ποιο λόγο να πάω λίγο παρακάτω και τελικά να μην εκπληρώσω το στόχο μου; Εγώ ξέρω πως έχω φύγει από εδώ γεμάτος, μπορεί να μην εκπλήρωσα ένα στόχο, μια επιθυμία μου αλλά ξέρω και εύχομαι ότι δεν κατάφερα να εκπληρώσω μέσα σε αυτό το παιχνίδι να καταφέρω να το εκπληρώσω έξω από αυτό το παιχνίδι».

Δείτε το βίντεο με την αποχώρηση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X