Media

«Survivor» Spoiler (12/4): Η ομάδα που κερδίζει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας

«Survivor» Spoiler (12/4): Η ομάδα που κερδίζει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Λίγες ώρες μετά το τέλος του δεύτερου Συμβουλίου Υποψηφιοτήτων, στο «Survivor» (Σκάι, 21.00) η Βρισηίδα Ανδριώτου θεωρεί πως η ομάδα της δεν ψήφισε σωστά ώστε να πετύχει το σκοπό της, που δεν είναι άλλος από την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ από το Survivor. Συνυποψήφιοι μαζί του βρίσκονται ο Νίκος Αντωνόπουλος, η Στέλλα Ανδρεάδου και ο Νίκος Γιάννης.

Στον αγώνα επικοινωνίας της εβδομάδας, μια άκρως συγκινητική έκπληξη περιμένει τους 18 παίκτες. Ένα κοινό έπαθλο που θα τους φέρει κοντά με τους δικούς τους ανθρώπους στην Ελλάδα, που τόσο τους έχουν λείψει.

Στο άκουσμά του οι περισσότεροι δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους και λυγίζουν. Και οι 18 τα δίνουν όλα και παλεύουν με όλο τους το «είναι»!

Τον αγώνα επισκιάζει ο νέος τραυματισμός του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στο κεφάλι, που έχει ως συνέπεια, ο make up artist να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Οι στιγμές που θα ζήσουν οι νικητές, έπειτα από τόσες ημέρες στο Survivor, θα είναι μοναδικές. Ποια ομάδα θα καταφέρει να απολαύσει αυτό το τόσο σημαντικό έπαθλο;

Κόκκινοι ή Μπλε θα πάρουν τη νίκη και θα καταφέρουν να απολαύσουν μια -έστω και εξ αποστάσεως- επικοινωνία με τα αγαπημένα τους πρόσωπα;

Η παράδοση «σπάει» και αυτήν την εβδομάδα δεν επικοινωνεί με την Ελλάδα η ομάδα που χάνει παίκτη στην αποχώρηση.

Οι Μπλε είναι αυτοί που κατακτούν σήμερα τη νίκη και το έπαθλο της επικοινωνίας.

Survivor Spoiler 12/04: Ο παίκτης που αποχωρεί την Τετάρτη

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, η Στέλλα Ανδρεάδου, ο Νίκος Γιάννης και ο Νίκος Αντωνόπουλος τέθηκαν στη διάθεση των τηλεθεατών, δίνοντας μια ξεχωριστή μάχη για να «επιβιώσουν» και να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο Survivor.

Ποιοι τα κατάφεραν και ποιος είναι αυτός που δεν θα απολαύσει το πάρτι της Ενωσης και παίρνει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα; Ακόμα μία αποχώρηση – έκπληξη θα δούμε στο παιχνίδι, καθώς οι περισσότεροι θα περίμεναν να φύγει αυτή τη φορά ο Κωνσταντίνος, όμως και πάλι τα κατάφερε!

Ο παίχτης που θα αποχωρήσει το βράδυ της Τετάρτης (13/4) από το «Survivor» είναι ο Νίκος Αντωνόπουλος και έτσι η κόκκινη ομάδα μείνει με 8 παίκτες πριν γίνει η ένωση των ομάδων.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X