Media

«Survivor» spoiler: Υπέροχα ξεκατινιάσματα στο ριάλιτι- «Κλαίω σαν μικρό παιδί», «θα έδινα και το βρακί μου»

«Survivor» spoiler: Υπέροχα ξεκατινιάσματα στο ριάλιτι- «Κλαίω σαν μικρό παιδί», «θα έδινα και το βρακί μου»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε «κόκκινο πανί» για τους Μπλε του «Survivor» (Σκάι) έχει εξελιχθεί ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα με τα νεύρα να είναι τεντωμένα στον Άγιο Δομίνικο λίγο πριν την ένωση των δύο ομάδων.

«Ό, τι και να πω, και καλημέρα να πω τους ενοχλεί το κ» ακούγεται να εκφράζει το παράπονό του ο Εμμανουήλ με τον Τάκη Καραγκούνια στον αντίποδα να λέει εμφανώς ταραγμένος «κλαίω σαν μικρό παιδί από τα νευρά μου γιατί με πνίγει το δίκιο και δεν μπορώ να κάνω τίποτα».

«Αυτοί έχουν έρθει για να γίνουν γνωστοί wannabe παίχτες ριάλιτι» συνεχίζει τα καρφιά του ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ την ώρα που στην καλύβα του στέλνουν μήνυμα «θέλουμε όλοι να φύγεις» και τον ίδιο να χειροκροτεί ειρωνικά.

«Αν η αλήθεια πονάει, εγώ θα συνεχίσω να λέω για να τους χτυπάω εκεί που πονάνε» είναι η τελευταία λέξη του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ λίγο πριν το συμβούλιο του νησιού όπου και εκεί παραμένει το πρώτο θέμα συζήτησης.

 

Ο Τάκης Καραγκούνιας ακούγεται να τον κατηγορεί ότι βρίζει τους συμπαίχτες του και τις οικογένειές τους «και έχω μάρτυρες όλη την ομάδα».

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, πάντως, αναμένεται να υποστηρίξει στο συμβούλιο ότι «αν μου μιλούσαν έτσι όπως μιλάνε στο συμβούλιο θα σηκωνόμουν και θα έδινα το βρακί μου. Μιλάνε με αγριάδα και με υποβιβάζουν».

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ υποστηρίζει ότι δέχεται bullying στο  κανιβαλικό ριάλιτι

Εντάσεις σημειώθηκαν στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor και συγκεκριμένα στην παραλία των μπλε καθώς η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου, έπειτα από τις απανωτές εκρήξεις Τάλας, Τάκης και Κωνσταντίνου Εμμανουήλ.

Οι κόκκινοι στο επεισοδιο του Σαββάτου κατάφεραν και «άρπαξαν» την νίκη μέσα από τα χέρια των μπλε στέλνοντας νηστική την αντίπαλη ομάδα στο συμβούλιο του νησιού. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ήταν ο παίκτης που βγήκε στον… τάκο για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X