Media

Συναγερμός στα Mad Awards με θετικό τεστ κορονοϊού γνωστού καλλιτέχνη!

Συναγερμός στα Mad Awards με θετικό τεστ κορονοϊού γνωστού καλλιτέχνη!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Όπως έχει γίνει γνωστό, το Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα για τα Mad Awards 2020. Τα βραβεία, που συνηθίζεται να τα βλέπουμε κάθε Ιούνιο τα τελευταία χρόνια, δεν έγιναν ποτέ φέτος, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Έτσι, οι υπεύθυνοι τα προγραμμάτισαν τελικά για τώρα.

Οι φετινές απονομές των βραβείων πρωτοτυπούν καθώς αποκτούν τηλεοπτικό χαρακτήρα και θα τις παρακολουθήσουμε μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Σοφία Βόσσου: Το πρώτο συγκλονιστικό μήνυμα μετά το εξιτήριο! video

Όπως μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης για τη «Φωλιά των Κου Κου», ένας καλλιτέχνης που πήγε για γύρισμα το Σάββατο, έφυγε μετά από μισή ώρα, καθώς το rapid test για τον κορονοϊό βγήκε θετικό. «Μπαίνει ο καλλιτέχνης, υποθέτουμε ότι κάνει το rapid test και μέσα σε 30 με 35 λεπτά αποχώρησε κατευθείαν από τον χώρο και δεν έγινε καθόλου η πρόβα» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να συμπληρώνει πως έμαθαν ότι βγήκε θετικό το rapid test και ξαναέγινε και μοριακό.

Μπάτε σκύλοι αλέστε! Η Τσιμτσιλή άργησε και βγήκε άβαφη και με βρεγμένο μαλλί! video

«Μετά από κάποιες ώρες έγινε μοριακό και οι πληροφορίες λένε ότι είναι αρνητικό. Οπότε όλα βαίνουν καλώς» κατέληξε ο δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη “Φωλιά των Κου Κου”:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X