Media

Συνέντευξη με… ουρά δίνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το Σάββατο.

Συνέντευξη με… ουρά δίνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το Σάββατο.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νέα- διαφορετική αυτή τη φορά- συνέντευξη παραχωρεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Λίγα 24ωρα ύστερα από την αποψινή τηλεοπτική συνέντευξη του, στο Star Channel, στο πλαίσιο του κεντρικού δελτίου και τη Μάρα Ζαχαρέα, ο πρωθυπουργός θα βρεθεί ξανά μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και συνέντευξη θα μεταδοθεί από την κρατική ΕΡΤ το Σάββατο, 10 Απριλίου.

Ο Κυιριάκος Μητσοτάκης στα «Πλάνα με ουρά» με την Τασούλα Επτακοίλη (φωτο Δημήτρης Παπαμήτσος)

Η δημοσιογράφος Τασούλα Επτακοίλη συναντά τον πρωθυπουργό στο καταφύγιο της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης και μαζί συζητά το νέο σχέδιο νόμου για την ευζωία των ζώων συντροφιάς, αλλά και τη δική του σχέση με τον Ντάμπο και τη Ζώη, τα δύο σκυλάκια που μένουν με την οικογένειά του. Η συνέντευξη θα προβληθεί στην εκπομπή «Πλάνα με ουρά» στις 18.00 στην ΕΡΤ2.

(φωτο Δημήτρης Παπαμήτσος)

Στην ίδια εκπομπή, η δημοσιογράφος της εκπομπής συναντά, επίσης, την ηθοποιό Πέγκυ Τρικαλιώτη, η οποία μας υποδέχεται στο φιλόξενο σπίτι της, για να μας… φανερώσει τον Φανούρη, τον παιχνιδιάρη γάτο της οικογένειας, που είναι γεννημένος για τον φακό.

Στη συνέχεια, ταξιδεύει στην Κρήτη στο οροπέδιο του Στρούμπουλα, στον Ψηλορείτη και μας γνωρίζει τους Never Alone, μια οικογένεια ανθρώπων και σκύλων που μοιράζονται την ίδια αγάπη για τη φύση και τα ταξίδια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X