Media

Τατιάνα Στεφανίδου: Τελικά που θα τη δούμε;

Τατιάνα Στεφανίδου: Τελικά που θα τη δούμε;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Τατιάνα Στεφανίδου ακόμη δεν έχει καταφέρει να βρει τηλεοπτική στέγη και ασχολείται με άλλα πράγματα ενώ υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι αναρωτιούνται αν τελικά θα δώσει τα χέρια με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και αν θα κάνει εκπομπή στο κανάλι του.

Κάποιες απορίες έρχεται να λύση η εκπομπή «Το Πρωινό» καθώς ο Άρης Μίχας αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας λέγοντας:

«Συνεχίζονται οι συζητήσεις με το MEGA, αλλά δεν έχουν καταλήξει κάπου. Και δεν έχουν καταλήξει κάπου γιατί δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα το πρόγραμμα του MEGA. Το πρόγραμμα του MEGA θα λανσάρεται σταδιακά και έχει δοθεί αυτή τη στιγμή απόλυτη έμφαση στην ενημέρωση του σταθμού.

Η Τατιάνα Στεφανίδου κάνει απευθείας επαφές με την κορυφή του τηλεοπτικού σταθμού. Δεν θα το προσωποποιήσω. Οι επαφές της Τατιάνας Στεφανίδου είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και συνεχίζονται, δεν έχει ολοκληρωθεί κάτι. Υπάρχουν διαφορές και διαφορετικές εκτιμήσεις σε επίπεδο μπάτζετ και επίσης η Τατιάνα Στεφανίδου δεν έχει κανένα άγχος να είναι σώνει και ντε αυτή την τηλεοπτική σεζόν στις οθόνες μας. Μπορεί να βγει τώρα, μπορεί να βγει στο δεύτερο μισό, μπορεί να μην βγει και καθόλου.

Αυτό που την ενδιαφέρει βασικά είναι το παραγόμενο περιεχόμενο της εκπομπής της».

Δείτε ακόμη: Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε 14-18/9

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X