Media

Τηλεθέαση: Το στραπάτσο του Σκάι και η «σφήνα» της Ελένης Μενεγάκη.

Τηλεθέαση: Το στραπάτσο του Σκάι και η «σφήνα» της Ελένης Μενεγάκη.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πού είναι ο Σκάι στις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen Audience Measurement, οέο;  H είδηση είναι μεν στο top 10 της χθεσινής ημέρας, Δευτέρας 13 Σεπτεμβρίου, αλλά και κυρίως σε ότι δεν εμφανίζεται σε αυτό. Η  απουσία του καναλιού του Φαλήρου από τις διακεκριμένες θέσεις τηλεθέασης, και μάλιστα στην επίσημη πρώτη της νέας σεζόν, είναι εκκωφαντική!

Κι ακόμα δεν έχουν αρχίζει να μεταδίδονται τα νέας επεισόδια από τις «Άγριες μέλισσες». Και ακόμη δεν έχουν αρχίζει να προβάλλονται τα επεισόδια της σειράς «Κομμάντα και δράκοι». Και ακόμη στη μάχη της τηλεθέασης δεν έχουν «μπει» οι παραγωγές μυθοπλασίας, νέες κι εκείνες που συνεχίζονται, της ΕΡΤ.

Ο Σκάι «πληρώνει» τις επιλογές του. «Big brother» και «Top Chef» περίπου στα αζήτητα της τηλεόρασης. Το ίδιο και το άλλο τρας ριάλιτι «The bachelor» του Alpha. Τουτέστιν… πεταμένα λεφτά.

Για το Open τί να πούμε… Μια Τσαπανίδου δεν φέρνει την άνοιξη. Χρειάζονται πολλά άλλα ακόμα…

Κατα τα λοιπά δεν πρέπει να κάνει εντύπωση το πλασάρισμα του μεσημεριανάδικου «Ελένη» (Mega) στην όγδοη θέση. 496.000 τηλεθεατές για τέτοια εκπομπή  είναι πολλοί.

Όμως το εμπορικό προϊόν «Ελένη Μενεγάκη- η επιστροφή » επικοινωνήθηκε και διαφημίστηκε απο την παρουσιάστρια και το κανάλι, αρκετά, δημιουργήθηκε ντόρος, έπιασε τόπο καθώς κέντρισε την περιέργεια, η οποία και εκφράστηκε με την επιλογή εκείνων που είδαν την πρεμιέρα της εκπομπής. Από την άλλη η Μενεγάκη δεν έχει να αποδείξει κάτι και όπως και να έχει, τα «φέρνει» στο κανάλι με το οποίο συνεργάζεται.

Για αρκετό διάστημα πάντως θα υπάρχει κινητικότητα στους τηλεθεατές και η εικόνα του τηλεοπτικού τοπίου θα αρχίσει να αποκρυσταλλώνεται τουλάχιστον μετά ένα μήνα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X