Media

Το… δράμα που περνά η Βίκυ Σταμάτη – «Δεν αισθάνομαι ότι ζω ανθρώπινα και κανονικά»

Το… δράμα που περνά η Βίκυ Σταμάτη – «Δεν αισθάνομαι ότι ζω ανθρώπινα και κανονικά»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος νοσηλεύτηκε πριν από λίγο καιρό στο νοσοκομείο και πλέον έχει πάρει εξιτήριο και έχει επιστρέψει στην οικία του μαζί με τη σύζυγο του, Βίκυ Σταμάτη η οποία βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του.

Η σύζυγος του πρώην υπουργού, μίλησε στην εφημερίδα ON TIME και τη Σάσα Σταμάτη για όλα όσα βιώνει τον τελευταίο καιρό και αποκάλυψε:

«Είμαστε σε μια κατάσταση υπό έλεγχο. Είμαστε όλοι κάπου που προσπαθούμε να εισπνεύσουμε λίγο οξυγόνο. Χτες πήγαμε στον Άγιο Γεράσιμο τον θαυματουργό. Ο Άκης σκέφτεται και υπομένει, είναι με ορό, δεν μπορεί να μπει στη θάλασσα, δεν μπορεί ούτε να τη μυρίσει. 24 ώρες το 24ωρο αλλάζω ορούς. Δεν μπορώ ούτε πρόγραμμα να κάνω για την επόμενη, δεν αισθάνομαι ότι ζω ανθρώπινα και κανονικά» δήλωσε στην εφημερίδα και παράλληλα αναφέρθηκε και στον γιο τους λέγοντας:

«‘Είναι ένας κούκλος, θεός, υπέροχος μαθητής. Θέλει στις 22 να γυρίσουμε για να διαβάσει και να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του. Είναι παλικάρι με όλη τη σημασία της λέξης. Η στάση ζωής αυτού του παιδιού είναι λεβέντικη, είναι ένας ήρωας».

Δείτε ακόμη: Γνωστός δημοσιογράφος αποχώρησε από το Star μετά από 11 χρόνια!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X