Media

Τον Σκάι24 ετοιµάζει εντός του 2021 ο Γιάννης Αλαφούζος

Τον Σκάι24 ετοιµάζει εντός του 2021 ο Γιάννης Αλαφούζος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οριστική φαίνεται  να είναι η απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου για τη δημιουργία  του δεύτερου τηλεοπτικού σταθμού, του Σκάι24, που θα έχει αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα. Πρόκειται για μια παλιότερη ιδέα του ισχυρού άνδρα του Φαλήρου, που πλέον μπαίνει σε διαδικασία υλοποίησης, και μάλιστα εντός του 2021.

Ο  επιχειρηματίας είχε ξεκινήσει να «χτίζει» τον ενημερωτικό σταθμό πριν από περίπου δύο χρόνια, ωστόσο η όλη διαδικασία σταμάτησε για διάφορους λόγους.  Φαίνεται, όμως, ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει, και ο Γιάννης Αλαφούζος  προχωρά την ιδέα του καναλιού, το οποίο σε πρώτη φάση θα εκπέμψει διαδικτυακά, ενώ θα «ανέβει» και στις συνδρομητικές πλατφόρμες.

Με βάση τον σχεδιασμό, ο Σκάι24 θα είναι αμιγώς ενημερωτικό κανάλι, κάτι που ουσιαστικά ονειρευόταν στην πρώτη φάση και για τον Σκάι ο ιδιοκτήτης του. Τα ηνία του project θα έχει ο ίδιος ο Αλαφούζος, ενώ σε νευραλγικές θέσεις θα βρεθούν πρόσωπα που εργάζονται ήδη στον όμιλο. Το υπό δημιουργία κανάλι, εκτός από τα στελέχη του ραδιοφώνου, αναμένεται να έχει πιο εκτεταμένη συνεργασία και με την εφημερίδα «Καθημερινή» του Θέμη Αλαφούζου…

Στο μεταξύ ο Γιάννης Αλαφούζος περιμένει την προκήρυξη για τις θεματικές άδειες, έχοντας διευκρινίσει προς πάσα κατεύθυνση ότι θα εκδηλώσει σχετικό ενδιαφέρον. Άλλωστε, απώτερος στόχος της νέας προσπάθειας, είναι ο Σκάι24 να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο  στον ενημερωτικό τομέα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X