Media

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Τι απαντά για την επιστροφή της στην τηλεόραση

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Τι απαντά για την επιστροφή της στην τηλεόραση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έχει δει τον τελευταίο καιρό να «παίζει» πολύ το όνομα της και δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι περιμένουν πως και πως την επιστροφή της. Αλλά από ότι φαίνεται, θέλει να ανακοινώσει κάτι μόνο όταν είναι έτοιμη.

Πολλά έχουν ακουστεί αλλά το πιο σίγουρο σενάριο το οποίο παίζει είναι πως θα τη δούμε στο OPEN να παρουσιάζει μια εκπομπή που θα θυμίζει το «Πακέτο» ενώ δεν αποκλείεται να εμφανιστεί και στο show το οποίο ετοιμάζει ο Νίκος Κοκλώνης.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έδωσε τη δική της απάντηση λέγοντας:

“Σας ευχαριστώ όλους για την τόση αναμονή της επιστροφής μου στην τηλεόραση και το μεγάλο σας ενδιαφέρουν. Όλο αυτό το διάστημα γράφονται και ακούγονται πολλά… Όταν ισχύσει κάτι επίσημα και πραγματικά, θα σας ενημερώσω η ίδια. Είναι το ελάχιστο που σας οφείλω. Καλημέρα”!

Δείτε την ανάρτηση της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Σας ευχαριστώ όλους για την τόση αναμονή της επιστροφής μου στην τηλεόραση και το μεγάλο σας ενδιαφέρουν. Όλο αυτό το διάστημα γράφονται και ακούγονται πολλά… Όταν ισχύσει κάτι επίσημα και πραγματικά, θα σας ενημερώσω η ίδια. Είναι το ελάχιστο που σας οφείλω. ❤ Καλημέρα!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Chatzivasileiou🧿 (@vikyhatzivasiliou) στις

Δείτε ακόμη: Παραλήρημα Πορτοσάλτε – «Φασίστες και γκρουπούσκουλα οι Ρουβίκωνες»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X