Auto - Moto

Μια μικρή περιουσία κάνει το ηλεκτρικό Hummer SUV! Απίστευτες εικόνες

Μια μικρή περιουσία κάνει το ηλεκτρικό Hummer SUV! Απίστευτες εικόνες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η τιμή του νέου αμιγώς ηλεκτρικού Hummer SUV ανακοινώθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, με το κόστος κτήσης να είναι όπως αναμενόταν αρκετά υψηλό…

«Διαστημόπλοιο» στον αυτοκινητόδρομο η αμιγώς ηλεκτρική Mercedes-Benz EQS! video

Πιο συγκεκριμένα, η βασική έκδοση που μάλιστα αναμένεται στην αγορά το 2023, θα ξεκινάει από τα 89.995 δολάρια στη βασική έκδοση με τους δύο ηλεκτροκινητήρες. Τώρα, αν κάποιος επιλέξει την εκδοχή με τους τρεις ηλεκτροκινητήρες; Τότε θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 99.995 δολαρίων!

Hummer SUV Hummer SUV

Σημειώστε, ότι η έκδοση Edition 1 που συνόδευσε το λανσάρισμα του μοντέλου κοστίζει 105.595 δολάρια. Η πλούσια εκδοχή με αρκετά αξεσουάρ που ενισχύουν τα εκτός δρόμου χαρακτηριστικά του, αγγίζει τα 110.595 δολάρια.

Εκπληκτικό το νέο και ηλεκτρικό Hummer SUV

Η SUV έκδοση του Hummer θα είναι διαθέσιμη από το 2023 και θα συνδυάζει τις εκρηκτικές επιδόσεις (0-100 σε 3,5 sec) με τη μεγάλη αυτονομία, αφού υπολογίζεται ότι θα ξεπερνάει τα 500 km. Σε σχέση με την Pick up έκδοση του Hummer EV που θα λανσαριστεί στο τέλος της χρονιάς που διανύουμε, το μεταξόνιο θα είναι μικρότερο, αλλά και πάλι θα προσφέρει άφθονους χώρους στο εσωτερικό.

Οριστικό κι επίσημο! H ΜΙΝΙ θα διαθέτει μόνο ηλεκτρικά μοντέλα! video

https://www.youtube.com/watch?v=HwLvqvcWEos

Όσον αφορά την ισχύ του αμερικανικού ηλεκτρικού μοντέλου, η έκδοση με τους δύο ηλεκτροκινητήρες θα αποδίδει 625 ίππους, ενώ αυτή με τους τρεις θα ξεπερνάει τους 830! Ιδιαίτερα σημαντικό, όπως λέει και το gocar.gr είναι και το εξής: Τα Hummer EV εκτός από κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, θα διαθέτουν επιπλέον τετραδιεύθυνση!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X