Media

My Style Rocks: «Πασοκική»… πασαρέλα έκανε η Κιάρα Μαρκέζη

My Style Rocks: «Πασοκική»… πασαρέλα έκανε η Κιάρα Μαρκέζη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο «My Style Rocks» ζήσαμε μεγάλες στιγμές καθώς η Κιάρα Μαρκέζη θέλησε να μας θυμίσει τις παλιές καλές εποχές του ΠΑΣΟΚ και παράλληλα να δώσει μαι απάντηση σε όλους, όσους την κράζουν για τον παππού της, Άκη Τσοχατζόπουλο.

Ως γνωστόν, η Κιάρα είναι εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου και είναι από τα κορίτσια τα οποία έχουν παραδεχτεί, πως έχουν δεχτεί βοήθεια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού για να ντυθεί αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν, καθώς έκανε νέα «πατάτα» για να μπορέσει να τραβήξει τα φώτα πάνω της.

Η μικρή του «My Style Rocks» έκανε πασαρέλα με μουσική υπόκρουση που θύμιζε τις παλιές καλές εποχές του ΠΑΣΟΚ και αυτό προκάλεσε την αντίδραση της Ευριδίκης Παπαδοπούλου η οποία της είπε:

«Xαίρομαι που χάρηκε και το διακωμώδησε, γιατί είναι για γέλια. Της έβαλα “1” γιατί την έχω υπερασπιστεί πολλές φορές στα social media που μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε «είναι η τάδε και ο παππούς της είναι ο τάδε…» . Έχω πάρει πραγματικά θέση. Είναι κάτι που δεν ευθύνεσαι εσύ για αυτό. Έχω τοποθετηθεί εγώ για εσένα. Αυτό που έκανες τώρα νομίζω θα είναι κακό για εσένα. Είναι ένα άσχημο concept, που κοίταξες να το διακωμωδήσει».

Και η Κιάρα έσπευσε να της απαντήσει, λέγοντας:

«Από τη στιγμή που παίρνω πολλά hate comments για την οικογένειά μου, θεώρησα ότι κάτι που στον κόσμο φαίνεται αρνητικό, εγώ πρέπει να δείξω ότι δεν με ενδιαφέρει και ότι δεν είναι κακό για εμένα. Δεν το διακωμωδώ καθόλου».

Δείτε ακόμη: Έβριζε η Κορινθίου τον Πούμπουρα μετά την φάρσα! video

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X