Ο Πάνος Καμμένος πνέει μένεα κατά του Νίκου Κοτζιά

Έξαλλος με τον υπουργό Εξωτερικών  είναι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Κοτζιάς τον είχε διαβεβαιώσει ότι στην σύνοδο του ΝΑΤΟ στις 12 και 13 Ιουλίου δεν είναι  υποχρεωτικό βάσeει του  πρωτοκόλλου να παραστεί   στην οικογενειακή φωτογραφία.

Χθες το πρωί  στενός του συνεργάτης τον ενημέρωσε  ότι θα έπρεπε να απαθανατιστεί μαζί με τον υπουργό Άμυνας τον Σκοπίων αλλά και με τους άλλους ομολόγους του στην πανηγυρική συνεδρίαση έναρξης των διαπραγματεύσεων  της ΠΓΔΜ με το ΝΑΤΟ.

Ο υπουργός Άμυνας άστραψε και βρόντηξε καθώς από την μια θέλει να παρευρεθεί στην σύνοδο του ΝΑΤΟ, από την άλλη δεν θέλει να φωτογραφηθεί με τον Σκοπιανό ομόλογο του, και να βρεθεί στο κάδρο αυτής της ιστορικής ημέρας. Έτσι αποφάσισε να δείξει την ενόχληση του στο Μέγαρο Μαξίμου απέχοντας από το υπουργικό συμβούλιο παραμένοντας στο γραφείο του το οποίο είναι στον ίδιο όροφο με  την αίθουσα που συνεδρίαζε ο πρωθυπουργός με τους άλλους υπουργούς .

Συνεργάτες του έλεγαν ότι ο Πάνος Καμμένος  αιτιολόγησαν την απουσία του λέγοντας ότι είχε  να ασχοληθεί με  ένα έκτακτο θέμα στρατιωτικού χαρακτήρα  για το οποίο έπρεπε να έχει και πολλές τηλεφωνικές συνομιλίες.

Η κυβέρνηση πάντως υποβάθμισε το θέμα λέγοντας ότι ήταν σε γνώση του πρωθυπουργού η όλη ιστορία και ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα.

Και να σκεφτείτε ότι δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που ο Καμμένος εκθείαζε τον Κοτζιά και έλεγε ότι του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη…

Γιώργος Χρηστάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ