Ο Προβοκάτορας

Αιδώς άθλιοι πολιτικοί…

Αιδώς άθλιοι πολιτικοί…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είναι αδιανόητο, είναι θράσος, είναι μέγιστη πρόκληση. Ο Θόδωρος Τσουκάτος δηλώνει με περίσσιο θράσος “η δικαίωση ήρθε μετά από 11 χρόνια”. Για ποια δικαίωση μιλάτε κύριε Τσουκάτο; Θα εννοείτε πως τα χρήματα που πήρατε από τη Siemens τα δώσατε στο ΠΑΣΟΚ και δεν τα βάλατε στην τσέπη σας. Αυτή είναι η δικαίωση;

Λίγη ντροπή δεν θα έβλαπτε. Γιατί το μέγιστο αδίκημα δεν είναι αν τα βάλατε στην τσέπη ή όχι. Το μέγιστο αδίκημα, το έγκλημα θα έλεγα και δεν θα ήμουν υπερβολικός, ότι εσείς δεξί χέρι του τότε πρωθυπουργού, ο Κώστας Σημίτης και το ΠΑΣΟΚ “λαδωθήκατε” με το “μαύρο”  πολιτικό χρήμα της Siemens. Και γι΄ αυτό δεν δικαιωθήκατε. Παραγράφηκε, γιατί το πολιτικό σύστημα έχει φτιάξει κανόνες, ώστε να ξεφεύγουν τα λαμόγια από την τιμωρία του νόμου.

Αλήθεια με ποιο αντίτιμο “λαδωθήκατε”; Τί δώσατε στην πολυεθνική; Γιατί αυτές δεν λαδώνουν για τα όμορφα μάτια του πολιτικού, αλλά γιατί θα πάρουν δουλειές, συμβάσεις, έργα, τα οποία (μαζί και το “λάδι”) τα πληρώνει ο ελληνικός λαός και μάλιστα πανάκριβα (γιατί το “λάδι”  κοστίζει).

Αν μάλιστα αισθάνεστε δικαιωμένος, όπως λέτε, εγώ θα σας πω ότι η πολιτική ηθική είναι λέξη άγνωστη για εσάς και πολλούς από τους “συναγωνιστές ή συντρόφους σας”,  όπως τους αποκαλούσατε πριν σας εγκαταλείψουν.

Και μην απορείτε, μην εκπλήσσεστε την εγκατάλειψη. Τα “καμμένα”  χαρτιά στην πολιτική κανείς δεν τα θέλει δίπλα του, αφού τόσο ανήθικοι και άθλιοι είναι οι κανόνες και οι κώδικες συμπεριφοράς που διέπουν τη λειτουργία του πολιτικού συστήματος.

Αιδώς άθλιοι…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X