Ο Προβοκάτορας

Διαγωνισμός για την πιο ανατριχιαστική δήλωση…

Διαγωνισμός για την πιο ανατριχιαστική δήλωση…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κάτι πρέπει να έχουν πάθει στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Παράκρουση, πανικό ή σύνδρομο της Μαρίας Αντουανέτας.  Ενδεχομένως και τα τρία. Γιατί λογική εξήγηση δεν μπορούν να δώσουν, ούτε οι επικοινωνιολόγοι ή προπαγανδιστές αν προτιμάτε, με όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για το ρεύμα και το φυσικό αέριο.

Τη μία βγαίνει ο Στέλιος Πέτσας και με πολύ μεγάλη άνεση (κυνικότητα το λέει όποιος θέλει να ακριβολογήσει) πετάει το φοβερό όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει. Και μετά τρέχει ασθμαίνοντας να το μαζέψει ότι παρερμηνεύτηκαν τα λόγια του και πετάει κάτι περί Δαρβίνου και δαρβινισμού έτσι για να πασπαλίσει και με χρυσόσκονη  επιστημονική τα λεγόμενά του.

Μετά τον Στέλιο Πέτσα νάσου και ο Ακης Σκέρτσος, ο οποίος επίσης με μεγάλη άνεση (κυνικότητα θα λέγαμε) δηλώνει ότι «οι καταναλωτές έχουν μια μικρή επιβάρυνση της τάξης του 20%-30% στους λογαριασμούς ρεύματος». Ναι, ναι έτσι ακριβώς το είπε, λες και η αύξηση κατά 30% είναι μικρή. Αφήστε που είναι μεγαλύτερη.

Κι΄αναρωτιέται κανείς αν εκεί στο Μαξίμου και την κυβέρνηση αποφάσισαν να κάνουν διαγωνισμό για το ποιος θα κάνει την πιο ανατριχιαστική, αποκρουστική ή κυνική δήλωση.

Οπότε περιμένουμε τους επόμενους…

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X