Ο Προβοκάτορας

Δημοσκόπηση και Ευρωβαρόμετρο: Κάντε συγκρίσεις και βγάλτε συμπεράσματα

Δημοσκόπηση και Ευρωβαρόμετρο: Κάντε συγκρίσεις και βγάλτε συμπεράσματα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι δημοσκόποι στην Ελλάδα φαίνεται πως δεν διάβασαν την έρευνα του Ευρωβαρόμετρου και συνεχίζουν να μας σερβίρουν τις δικές τους δημοσκοπήσεις.

θα αναφέρουμε μόνο ένα στοιχείο. Το 71% των ερωτώμενων δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση Μητσοτάκη και θα πούμε τίποτα για τα στοιχεία, ιδίως για την οικονομία. Θα παραθέσουμε το link για να διαβάσετε, όσοι θέλετε, τα ευρήματα του Ευρωβαρόμετρου, να κάνετε τις συγκρίσεις και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Ελπίζουμε να το διαβάσουν και οι δημοσκόποι και να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα.

Δημοσκόπηση: Η απίστευτη κατάρρευση της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε αριθμούς

Θα αναφερθούμε μόνο σε ένα εύρημα της δημοσκόπηση ελληνικής εταιρείας (δεν έχει καμία σημασία να πούμε το όνομά της) και θα παραθέσουμε μία απάντηση. Στο ερώτημα ποιος εκ των Κυριάκου Μητσοτάκη – Αλέξη Τσίπρα μπορεί να διαχειριστεί πιο αποτελεσματικά την οικονομική κρίση, το 46,9% απαντά ο πρωθυπουργός ενώ το 27,2%, θεωρεί πιο ικανό τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Και ο Προβοκάτορας θα αφιερώσει στους δημοσκόπους δύο γραφήματα. Το πρώτο δείχνει ότι η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στην απώλεια θέσεων εργασίας στο διάστημα της πανδημίας, αποτέλεσμα της ικανότητας του Κυριάκου Μητσοτάκη να διαχειρίζεται πιο αποτελεσματικά την οικονομική κρίση.

 

Και το δεύτερο που δείχνει πως το 90% των Ελλήνων κρίνουν αρνητικά την κατάσταση της οικονομίας του ικανού Κυριάκου Μητσοτάκη να διαχειρίζεται πιο αποτελεσματικά την οικονομική κρίση.

Ο αναποτελεσματικός Προβοκάτορας

ΥΓ. Οσο και να προσπαθούν προπαγανδιστές και δημοσκόποι η αλήθεια δεν κρύβεται και η κατάρρευση της ΝΔ και του Μητσοτάκη δεν σταματούν. Ιδίως με τρικ και fake news.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X