Ο Προβοκάτορας

Είναι ανόητοι ή μας θεωρούν κορόιδα τα…σαΐνια της κυβέρνησης;

Είναι ανόητοι ή μας θεωρούν κορόιδα τα…σαΐνια της κυβέρνησης;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το ερώτημα του τίτλου δεν είναι ρητορικό, ούτε γίνεται χάριν πλάκας. Είναι πολύ σοβαρό. Το πρώτο σκέλος το έθεσε η Ελενα Ακρίτα ύστερα από την ευφυέστατη διαπίστωση-δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι ο κορονοϊός δεν είναι ορατός διά γυμνού οφθαλμού.

Ομως, εκτός από τέτοιου είδους ευφυείς διαπιστώσεις που ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνηθίζει (για θυμηθείτε τον εξωγήινο του Υμηττού) είναι πυκνά τα μηνύματα τέτοιας ευφυούς ιδιαιτερότητας από στελέχη του κυβερνώντος κόμματος (Π.χ Γεραπετρίτης αν είχαμε 5.000 ΜΕΘ θα είχαμε περισσότερους νεκρούς) που σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν μας θεωρούν κορόιδα και πετούν άκοπα τέτοιες μπαλαφάρες, τις οποίες χρησιμοποιούν ως επιχειρήματα σε μία προσπάθεια να μας πείσουν ότι κυβερνητικές ρυθμίσεις που τσακίζουν κυριολεκτικά τους πολίτες , είναι κατά βάθος υπέρ αυτών.

Για παράδειγμα ο Κώστας Κυρανάκης μας είπε το εξόχως ευφυές πως θα μπορούμε να δουλεύουμε παραπάνω, ώστε να μπορούμε να πάμε στο γιατρό. Είναι πράγματι μία προσέγγιση ενός λαμπρού πνεύματος που μας δείχνει το δρόμο για το γιατρό και μας γλιτώνει από περιπέτειες της υγείας. Ευχαριστούμε Κώστα Κυρανάκη για το ενδιαφέρον σας.

Από κοντά και ο Μανούσος Βολουδάκης ο οποίος σε μία υψιπετή ομιλία του για τον εργασιακό δράκο του Κωστή Χατζηδάκη μας φώτισε λέγοντας  το πραγματικά πρωτότυπο «αν δουλεύεις παραπάνω μειώνεις τους χρόνους μετακινήσεων κατά 20%». Και μου έδωσε και εμένα τη φαεινή να προτείνω 24ωρης εργασία αδιαλείπτως για να μηδενίσουμε τις μετακινήσεις, εκτός και αν αφεντικά δημιουργήσουν κοιτώνες όπου θα κοιμούνται οι εργαζόμενοι, οπότε πάλι μηδενίσουν το κόστος μετακίνησης.

Και αν αναρωτηθείτε ποιοι θα πληρώσουν για την κατασκευή των κοιτώνων η απάντηση είναι απλή. Εμείς με τα…ρεπά μας.

Υστερα από τα προαναφερόμενα γίνεται να μην αναρωτηθείς αν είναι τόσο ανόητοι ή θεωρούν εμάς ανόητους και κορόιδα.

Ο Προβοκάτορας που μισεί τα ρεπά… 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X