Ο Προβοκάτορας

Ελεος κύριε Γεράκη-Πόσο βλάκες θεωρείτε τους πολίτες

Ελεος κύριε Γεράκη-Πόσο βλάκες θεωρείτε τους πολίτες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν χρειάζεται να πούμε ότι ο Θωμάς Γεράκης με την τελευταία δημοσκόπηση και προπαντός το σχόλιό του προσβάλει τη νοημοσύνη του κάθε πολίτη. Και αναρωτιέται κανείς. Πιστεύει ότι μπορεί να πείσει κάποιον πολίτη ή μήπως κάνει ζημιά με μία κραυγαλέα μαγειρεμένη δημοσκόπηση και προπαντός με ένα αδιανόητα φαιδρό σχόλιο, που προσκρούει όχι μόνο στην κοινή λογική, αλλά και σε όλες τις δημοσκοπήσεις και αναλύσεις των συναδέλφων του.

Χωρίς ίχνος ντροπής και απύθμενο θράσος ο Θωμάς Γεράκης της Marc ξεστόμισε πως  «27 μήνες μετά τις εκλογές σε μία ομολογουμένως δύσκολη στιγμή για κάθε κυβέρνηση – το μέσο της θητείας είναι η δυσκολότερη στιγμή- βλέπουμε ότι εάν είχαμε σήμερα εκλογές η ΝΔ θα έπαιρνε ένα ποσοστό μεγαλύτερο και ο ΣΥΡΙΖΑ ένα ποσοστό που υπολείπεται από αυτό των εκλογών».

Ηθελα να ήξερα αν με το σχόλιο αυτό πιστεύει ότι κάνει καλό στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή δικαιώνει τον ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης που ζητούν εξεταστική επιτροπή για πληρωμένες και στημένες δημοσκοπήσεις.

Αβυσσος η ψυχή του δημοσκόπου και του δημοκόπου…

Ο Προβοκάτορας

Υ.Γ. Λέτε ο Θωμάς Γεράκης να παίζει το παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ, να λειτουργεί τελικά ως δούρειος ίππος; Για σκεφτείτε το λίγο. Γιατί δεν είναι βλάκας ο Θωμάς Γεράκης και να θέλει να μας αντιμετωπίσει όλους σαν βλάκες…

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X