Ο Προβοκάτορας

Εργατική επανάσταση του Κυριάκου Μητσοτάκη από την…ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς

Εργατική επανάσταση του Κυριάκου Μητσοτάκη από την…ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Από την…ανθοκομική έκθεση της Κηφισιάς ο Κυριάκος Μητσοτάκης  έβγαλε έναν πύρινο λόγο για τα εργατικά δικαιώματα και συνέχισε τον προεκλογικό του αγώνα, επιλέγοντας να μην βρεθεί στην καρδιά των κινητοποιήσεων για την εργατική Πρωτομαγιά, όπου ασφαλώς δεν θα τολμούσε να πάει, ακόμα κι΄ αν το σκεφτόταν, γιατί θα τον υποδεχόταν όπως στην Καβάλα, δηλαδή με γιουχαΐσματα.

Στην ανθοκομική έκθεση ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιδόθηκε σε ένα ακόμη επικοινωνιακό σόου και επίδειξη λαϊκισμού («Η ΝΔ είναι με την Πρωτομαγιά και ο κ. Τσίπρας με την Πρωταπριλιά. Από ψέματα άλλο τίποτα. Έμεινε ένα μήνα πίσω», είπε μεταξύ άλλων και… ξαναϋποσχέθηκε την απόκτηση επενδυτικής βαθμίδας)…

Ο απών Μητσοτάκης από τις εργατικές κινητοποιήσεις πέταξε άλλον ένα δεκάρικο λέγοντας «μιας και σήμερα είναι Πρωτομαγιά -η μέρα των εργαζομένων- είναι ίσως και μια ευκαιρία να σκεφτούμε τελικά ποιο είναι το κόμμα, ποια είναι η παράταξη, ποια είναι η κυβέρνηση που αγωνίστηκε για τα συμφέροντα των εργαζόμενων.»

Και το Twitter δυστυχώς δεν κατάλαβε πόσο φιλεργατική ήταν η πολιτική του Μωυσή, τσιτάχ, Λουδοβίκου (κλπ) και τον έκραξε αγρίως.

Ο Προβοκάτορας 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X