Ο Προβοκάτορας

Γιώργος Παπαχρήστος: Κυριάκο διόρθωσε τον Σταϊκούρα-Μην κάνετε τα κόλπα Καραμανλή

Γιώργος Παπαχρήστος: Κυριάκο διόρθωσε τον Σταϊκούρα-Μην κάνετε τα κόλπα Καραμανλή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για το αλαλούμ στην κυβέρνηση με την ύφεση ο eretikos.gr σας έχει πρώτος ενημερώσει και πρώτος έχει καυτηριάσει το φαινόμενο, ο υπουργός Οικονομικών να κάνει λόγο για ύφεση 4,7% ως 7,9% και δύο ημέρες αργότερα ο πρωθυπουργός να μιλάει για 10%, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του τον υπουργό.

Στο παιχνίδι της κριτικής μπήκε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης μέσω του συμβούλου έκδοσης Γιώργου Παπαχρήστου, ο οποίος σε σχόλιό του επικρίνει την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό κάνοντας λόγο για κόλπα που έκανε η κυβέρνηση Καραμανλή με το έλλειμμα του προϋπολογισμού το 2009. Μάλιστα καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να “διορθώσει¨ τον υπουργό του.

Ειδικότερα ο πολύπειρος Γιώργος Παπαχρήστος και εκφραστής της γραμμής του συγκροτήματος Μαρινάκη (Του ΔΟΜ) γράφει:

«Πάλι τα κόλπα της κυβέρνησης Καραμανλή, το 2009, αρχίσαμε; Τότε που το έλλειμμα “έτρεχε” με 15% και η κυβέρνηση της ΝουΔΟΥ υποστήριζε πότε ότι είναι 4% και πότε 6%;» διερωτάται ο Γ. Παπαχρήστος που μεταξύ άλλων σχολιάζει:

“…Δεν μου αρέσει καθόλου που η κυβέρνηση προσπαθεί να ωραιοποιήσει την εικόνα από τις επιπτώσεις του κορονοϊού. Διερωτώμαι, ας πούμε, τι νόημα έχει να δηλώνει ο υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας ότι η ύφεση από την πανδημία του κορονοϊού θα κυμανθεί γύρω στο 4%, όταν οι μετριότεροι υπολογισμοί αναφέρουν ότι μπορεί να φτάσει και στο διπλάσιο;

Πάλι τα κόλπα της κυβέρνησης Καραμανλή, το 2009, αρχίσαμε; Τότε που το έλλειμμα ‘έτρεχε’ με 15% και η κυβέρνηση της ΝουΔΟΥ υποστήριζε πότε ότι είναι 4% και πότε 6%;

Ο λαός χρειάζεται αλήθειες, όχι παραμύθια. Μόνο αλήθειες, και ειλικρινά περίμενα από τον πρόεδρο Κυριάκο να σπεύσει να ‘διορθώσει’ τον υπουργό του”.

Και επειδή τώρα ο Κυριάκος δεν προλαβαίνει να διορθώνει τόσα και τόσα κόλπα για το μεγάλο φαγοπότι, που κάνουν τα καλόπαιδα που με λύσσα έπεσαν στο δημόσιο χρήμα, μάλλον θα το κάνει με τον ανασχηματισμό, όπως λένε φήμες που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία και ο Γιώργος Παπαχρήστος σίγουρα θα τις ξέρει.

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X