Ο Προβοκάτορας

Η απάντηση Τεμπονέρα στις Κασσάνδρες που βλέπουν διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ

Η απάντηση Τεμπονέρα στις Κασσάνδρες που βλέπουν διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι δημοσιογραφικές Κασσάνδρες κάθισαν μπροστά στο πληκτρολόγιο και άρχισαν να πυροβολούν τον ΣΥΡΙΖΑ. Προβάλλοντας στην οθόνη τους μύχιες σκέψεις και επιθυμίες όπως: «Ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύεται», «Ο ΣΥΡΙΖΑ υπό διάλυση» και γενικώς αναφορές και επισημάνσεις γύρω από το άρθρο διάλυση.

Ο Προβοκάτορας δεν χρειάζεται να τους προβοκάρει. Δεν υπάρχει  κανένας λόγος γιατί απλώς θα παραθέσει τις δηλώσεις που έκανε σήμερα το πρωί ο Διονύσης Τεμπονέρας: «H επόμενη μέρα θα μάς βρει μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ να αντιμαχόμαστε τη ΝΔ στην πορεία προς ένα συνέδριο που θα βάλει τις βάσεις για ένα αριστερό δημοκρατικό κόμμα” είναι ένα μέρος από τις δηλώσεις του και όσον αφορά στον Στέφανο Κασσελάκη: “Αλλοίμονο αν υπήρχε αμφισβήτηση ενός καθ’ όλα νόμιμα και δημοκρατικά εκλεγμένου ηγέτη. Αδιαμφισβήτητα ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Θέλουμε να προσθέσουμε, όχι να ακρωτηριάσουμε”.

Αυτά και ας αφήσουμε τα γεγονότα να μιλήσουν, γεγονότα που συνήθως είναι ξεροκέφαλα και δεν υπακούουν στο πληκτρολόγιο της κάθε Κασσάνδρας.

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X