Ο Προβοκάτορας

Η δημοκρατική κουλτούρα των Φίληδων που ροκάνιζαν την καρέκλα του Τσίπρα

Η δημοκρατική κουλτούρα των Φίληδων που ροκάνιζαν την καρέκλα του Τσίπρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε μια απαράδεκτη ενέργεια απέναντι στον Στέφανο Τζουμάκα, που βαθαίνει την κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Προφανώς δεν γνωρίζει το καταστατικό και τη δημοκρατική κουλτούρα του κόμματός μας», έγραψε σε ανάρτησή του ο Νίκος Φίλης.

Προφανώς κατά τον κύριο Φίλη η δημοκρατική κουλτούρα επιτρέπει δημόσιες επιθέσεις κατά του Προέδρου του κόμματος με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς. Το ίδιο και το καταστατικό.

Η ενέργεια του Κασσελάκη βαθαίνει την κρίση και όχι οι προσπάθειες της “Ομπρέλας” να καθαιρέσουν τον Πρόεδρο που εξέλεξε η βάση δημοκρατικά, ούτε οι καθημερινές επιθέσεις από τα ΜΜΕ στον Κασσελάκη αντί στον Μητσοτάκη.

Αυτοί μπορούν να κάνουν άθλιους χαρακτηρισμούς κι αυτό το επιτρέπει η δημοκρατική κουλτούρα, ενώ αν οι αντίπαλοι παραπέμπουν τους υβριστές τότε δεν γνωρίζουν ούτε το καταστατικό, ούτε τη δημοκρατική κουλτούρα.

Δυστυχώς ο Τσίπρας ανεχόταν τους Φίληδες σεβόμενος τη δημοκρατική κουλτούρα και τους άφηνε να ροκανίζουν την καρέκλα, όχι μόνο τη δική του, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ προκαλώντας δημοκρατικά… ανοσιουργήματα.

Ο Προβοκάτορας

ΥΓ. Ευτυχώς που ο Κασσελάκης δεν γνωρίζει τη δημοκρατική κουλτούρα, γιατί έτσι μπορεί να αρχίσει να λειτουργεί η πραγματική δημοκρατία στο ΣΥΡΙΖΑ και όχι η δημοκρατία των καρεκλοκένταυρων.

 

 

 

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X