Ο Προβοκάτορας

Η εκστρατεία κατά της ακρίβειας του Κυριάκου Μητσοτάκη στους διαδρόμους των σούπερμάρκετ

Η εκστρατεία κατά της ακρίβειας του Κυριάκου Μητσοτάκη στους διαδρόμους των σούπερμάρκετ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εφοδος από τον πρωθυπουργό στα σούπερ μάρκετ. Αυτοψία από τον πρωθυπουργό σε σούπερ μάρκετ. Είναι δύο από τους ευφάνταστους τίτλους φιλικών προς την κυβέρνηση ΜΜΕ της επικοινωνιακής επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη σε σούπερ μάρκετ, όπου αναστενάζει η Ελλάδα θα λέγαμε παραφράζοντας το στίχο του φίλου του πρωθυπουργού Διονύση Σαββόπουλου.

Ο…τιμωρός πρωθυπουργός των σούπερ μάρκετ φόρεσε την κατάλληλη στολή (όχι γραβάτες,  όχι κοστούμια, αλλά σπορ ντύσιμο) και εξεστράτευσε στους διαδρόμους σούπερ μάρκετ. Εβγαλε φωτογραφίες και βίντεο και είπε τη φοβερή ατάκα «Ξέρω ότι η ακρίβεια ειδικά στα τρόφιμα είναι επίμονη».

Αλίμονο να μην ξέρει. Κάθε μέρα μπροστά στα ράφια ξεροσταλιάζει για να βρει τα φτηνότερα είδη που θέλει να ψωνίσει. Εξάλλου μόλις χτες βγήκαν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ κι αν κάτι του διέφυγε όταν έκανε τα ψώνια, το πληροφορήθηκε από το δελτίο της Στατιστικής Υπηρεσίας.

Πάντως, σήμερα Σάββατο δεν τον είδαμε να κρατάει καλαθάκι και να κάνει αγορές. Και αφού έκανε τις φοβερές δηλώσεις αποχώρησε χωρίς να ανακοινώσει κάποιο μέτρο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Τι στο καλό ζητάτε; Να κάνει τόσο σοβαρές ανακοινώσεις στο διάδρομο του σούπερ μάρκετ; Τέτοιο θέμα απαιτεί τουλάχιστον διάγγελμα.

 

Ο Προβοκάτορας 

ΥΓ. Και για να μην τον αδικούμε, κοιτάζοντας τη φωτογραφία δείχνει πολύ θυμωμένος. Κι΄ αυτό το αφιερώνουμε σε εκείνους που τον κατακρίνουν ότι δεν έχει ενσυναίσθηση…

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X