Ο Προβοκάτορας

Η φιλική συνέντευξη Μητσοτάκη στο Σκάι και το μεγάλο μυστικό

Η φιλική συνέντευξη Μητσοτάκη στο Σκάι και το μεγάλο μυστικό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είναι ο τίτλος, πολύ επιτυχημένος κατά τη γνώμη μου, για το πνεύμα και την ατμόσφαιρα που επικράτησε στη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Σκάι. Ο δημοσιογράφος που την πήρε, ο Αλέξης Παπαχελάς, δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα περισσότερο. Οχι γιατί δεν ήθελε, όχι γιατί δεν ήξερε να ασκήσει πίεση, αλλά γιατί δεν μπορούσε.

Και δεν μπορούσε εκτός των άλλων και για έναν πρόσθετο λόγο, πέραν όσων άλλων φαντάζεστε. Ο λόγος αυτός, το εμπόδιο αυτό ήταν η συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στη “Καθημερινή” της Κυριακής πριν από λίγες εβδομάδες.

Το Σάββατο, μία ημέρα πριν από την κυκλοφορία μαθεύτηκε η συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού και το περιεχόμενό της. Στο Μαξίμου η ένταση έσπασε όλα τα κοντέρ και οι πληροφορίες  λένε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης οργισμένος τηλεφώνησε στον Αλέξη Παπαχελά να του ζητήσει το λόγο.

Κουβέντα στην κουβέντα οι δύο άνδρες, που έχουν μακροχρόνια στενή σχέση, έφτασαν να ανταλλάξουν βαριές κουβέντες. Και ο αστικός μύθος λέει πως ο “καυτός” διάλογος έληξε με τον Αλέξη Παπαχελά να λέει στον πρωθυπουργό: Εσύ κάποια στιγμή δεν θα είσαι στο Μαξίμου, ενώ η Καθημερινή θα είναι εδώ…

Υστερα από αυτό το επεισόδιο θα περίμενε κανείς  ο Αλέξης Παπαχελάς να ρίξει στα σχοινιά τον Κυριάκο Μητσοτάκη;

Ο ωτακουστής Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X