Ο Προβοκάτορας

Η ήττα του Αριστείδη Μπαλτά από τον Στέφανο Κασσελάκη…

Η ήττα του Αριστείδη Μπαλτά από τον Στέφανο Κασσελάκη…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Αριστείδης Μπαλτάς είναι ο τελευταίος που άνοιξε την πόρτα και αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καταγγέλλοντας με πύρινη γλώσσα τον Στέφανο Κασσελάκης. Διαβάζοντας το κείμενο της αποχώρησης δεν μπορεί κανείς να μην παρατηρήσει ένα προσωπικό μένος. Θα αναφέρουμε μόνο το χαρακτηρισμό «πολιτικό μηδέν», ο οποίος μπορεί να προϊδεάσει τον καθένα για τους υπόλοιπους χαρακτηρισμούς και θέσεις.

Το μένος του Αριστείδη Μπαλτά μπορεί να εξηγηθεί και από μία αποτυχία του. Βλέπετε 15 μέρες μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ο Αριστείδης Μπαλτάς αναζητούσε μανιωδώς στο καταστατικό του κόμματος παράθυρο για να εξοστρακίσει τον εκλεγμένο πρόεδρο από  την ηγεσία του κόμματος. Τόσο βαθιά δημοκρατικά λειτούργησε ο ίδιος και οι συνοδοιπόροι στην ομπρέλα.

Και όταν απέτυχε στο σκοπό και την επιδίωξη, αποχώρησε με μία ανάρτηση ποταμό την οποία τελειώνει με όλα τα…παράσημα (πολιτικά, κομματικά, εκπαιδευτικά).

Παρότι πλάκα τα γαλόνια του Αριστείδη Μπαλτά δεν κατάφερε να νικήσει τον Στέφανο Κασσελάκη. Και όσο νάναι όταν χάνεις από ένα πολιτικό μηδέν, δεν είναι και πολύ τιμητικό…

Ο Προβοκάτορας

ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησε και ο Αριστείδης Μπαλτάς

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X