Ο Προβοκάτορας

Η πανωλεθρία του αίλουρου Μάκη Βορίδη…

Η πανωλεθρία του αίλουρου Μάκη Βορίδη…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ηττα Βορίδη. Τι ήττα, πανωλεθρία πες καλύτερα. Γιατί να είσαι ο κύριος όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω να προβλέπεις ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με την υποψηφιότητα της Αννας Μισέλ Ασημακοπούλου και λίγες ημέρες αργότερα να τη βλέπεις να καρατομείται, κάτι δεν έκανες καλά.

Αλλά θα μου πείτε ποιος θυμάται τι έλεγε ο Μάκης Βορίδης. Και ακριβώς σε αυτό το κενό μνήμης ποντάρει ο ίδιος, αλλά και όλοι οι Μητσοτακικοί προπαγανδιστές.

Ας το θυμηθούμε λοιπόν. Ο υπουργός Επικρατείας  ακολουθώντας την γνωστή τακτική των μητσοτακικών, αν και ο ίδιος έκανε καριέρα ως Σαμαρικός, έχει πάρει σβάρνα τα κανάλια από το πρωί για να μας πει πως η ακαριαία αντίδραση της κυβέρνησης στο σκάνδαλο Ασημακοπούλου, είναι «αξιέπαινη», θεωρώντας ότι οι Έλληνες είναι χρυσόψαρα, όπως προαναφέραμε.

Είναι ο ίδιος ο Μάκης Βορίδης που πριν από λίγες ημέρες, διαβεβαίωνε πως δεν τίθεται θέμα με την Ασημακοπούλου και πως η Άννα Μισέλ θα είναι κανονικά στο ευρωψηφοδέλτιο του Μητσοτάκη!

»Κανένα θέμα υποψηφιότητας στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου», έλεγε στις 7 Μαρτίου, μιλώντας στο Action24…

Σήμερα όμως, υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, σχολιάζοντας την υπόθεση της διαρροής των e-mail, ανέφερε: «Η έρευνα ανέδειξε τις ευθύνες, οι ευθύνες ανελήφθησαν σε πολιτικό επίπεδο και οδήγησαν σε παραιτήσεις. Όταν γίνεται κάτι κακό, ο πρωθυπουργός παρεμβαίνει»!

Είδατε κωλοτούμπα ο Μάκης. Αίλουρος κανονικός…

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X