Ο Προβοκάτορας

Κβο βάντις ναυαγοσώστη Αντιρρίου;

Κβο βάντις ναυαγοσώστη Αντιρρίου;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το θαύμα έγινε. Ενα από τα φέρι μπότ που κάνουν τη διαδρομή Ρίο-Αντίρριο έσωσε το πεντάχρονο κοριτσάκι, που παρασυρμένο από τα ρεύματα κινδύνευε να πνιγεί. Ηταν ευτύχημα που παρέμεινε ψύχραιμο πάνω στο σωσίβιό του και έδωσε την ευκαιρία στους ναυτικούς να το περισυλλέξουν σώο.

Και ο ναυαγοσώστης τί έκανε; θα ρωτήσετε. Που ήταν εκείνη την ώρα; Ηταν απών; Οπως και όλες τις ώρες. Αφού στην παραλία Αντιρρίου, όπου καθημερινά πηγαίνουν χιλιάδες λουόμενοι δεν υπάρχει ναυαγοσώστης.

Και είναι απορίας άξιο, γιατί ενώ ο δήμος Ναυπάκτου, στον οποίο υπάγεται και το Αντίρριο, είχε προκηρύξει πέντε θέσεις ναυαγοσωστών, αλλά κανένας δεν ανέλαβε υπηρεσία στην παραλία Αντιρρίου.

Ισως, λένε με σκωπτική διάθεση, να κάνουν βάρδια στα ποτάμια της ορεινής Ναυπακτίας για την οποία ο δήμαρχος έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Εκτός κι΄ αν ο διαβολάκος της αργομισθίας έβαλε το δάχτυλό του και δεν πήγαν ούτε στα ποτάμια της ορεινής Ναυπακτίας, αλλά βρίσκονται στις παραλίες μεν, αλλά ως λουόμενοι και όχι ως ναυαγοσώστες.

Οτι κι΄ αν συμβαίνει πάντως, η δημοτική αρχή οφείλει μία πειστική απάντηση, έστω και τώρα που η θερινή περίοδος βαίνει προς το τέλος της.

Ο Προβοκάτορας

Συγκλονιστική διάσωση 5χρονου κοριτσιού από φέρι μποτ στο Αντίρριο: Είχε παρασυρθεί πάνω στο φουσκωτό της (βίντεο)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X