Ο Προβοκάτορας

Κύριε Τζαβάρα είστε φάουλ…

Κύριε Τζαβάρα είστε φάουλ…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με συγχωρείτε κύριε Τζαβάρα, αλλά είστε φάουλ. Η παραίτησή σας από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας είναι μία λανθασμένη απόφαση. Μπορεί να σας πίεσαν, μπορεί να επικαλέστηκαν το κομματικό ή το παραταξιακό…φιλότιμο και να υποχωρήσατε επειδή δεν θέλατε να προδώσετε τις απόψεις και τις θέσεις υποστηρίζοντας την κυβερνητική απόφαση. Μπορεί να μην θέλατε να δημιουργήσετε πρόβλημα στο κόμμα και στην παράταξη ψηφίζοντας κόντρα στην απόφαση του Μαξίμου.

Ομως, κύριε Τζαβάρα με όλο το σεβασμό και την εκτίμηση στο πρόσωπό σας προδώσατε την αλήθεια, προδώσατε την απαλλαγή της χώρας από ένα κακοποιό μηχανισμό, προδώσατε τη δημοκρατία υποχωρώντας.

Εξάλλου, κύριε Τζαβάρα αν μένατε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και ψηφίζατε κατά συνείδηση δεν θα προδίδατε το κόμμα σας, ούτε πολύ περισσότερο την παράταξή σας. Γιατί δεν είναι ούτε το κόμμα, ούτε η παράταξη που έκανε τις υποκλοπές και παρακολουθούσε υπουργούς, πολιτικούς, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες, ενδεχομένως και εσάς.

Ηταν ένα κακοποιό σύστημα, ένας εγκληματικός μηχανισμός που στήθηκε στο Μαξίμου, καθοδηγήθηκε και εκπορεύτηκε  από το Μαξίμου. Και οι άνθρωποι που έστησαν, λειτούργησαν, υπηρέτησαν και χρησιμοποίησαν τον μηχανισμό δεν μπορούν να έχουν καμία σχέση με το κόμμα, ούτε την παράταξη.

Κύριε Τζαβάρα είχατε και έχετε υποχρέωση απέναντι στο κόμμα σας, την παράταξή σας  και πολύ περισσότερο την πατρίδα να καθαρίσετε την κόπρο του Μαξίμου.

Δυστυχώς κύριε Τζαβάρα, λυπάμαι που το λέω, είστε φάουλ…

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X