Ο Προβοκάτορας

ΝΔ: Μία φορά τυμβωρύχοι, πάντα τυμβωρύχοι-Στο βούρκο και το ΚΙΝΑΛ

ΝΔ: Μία φορά τυμβωρύχοι, πάντα τυμβωρύχοι-Στο βούρκο και το ΚΙΝΑΛ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Βρε καλώς τα παλικάρια της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ. Κι αν οι πρώτοι αντιγράφουν τις χειρότερες μέρες τυμβωρυχίας χρησιμοποιώντας ακόμα και το νεκρό Κάρολο Παπούλια για να επιτεθούν στο ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα, οι δεύτεροι μιμούνται κυριολεκτικά τους πρώτους αποκαλύπτοντας ότι ο κατήφορος ξεκίνησε πολύ γρήγορα μετά την αλλαγή ηγεσίας.

Οι άθλιοι της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν περίμεναν ούτε να τελειώσουν οι τιμές που θα αποδοθούν και οι νεκρώσιμες τελετές στον θανόντα Πρόεδρο της Δημοκρατίας και άξιο πολίτη της χώρας για να επιτεθούν με αφορμή τα θλιβερά γεγονότα στην παρέλαση του 2011 στη Θεσσαλονίκη, αποδεικνύοντας ότι η τυμβωρυχία που εκδηλώθηκε με τα τραγικά γεγονότα στο Μάτι, δεν ήταν ένα τυχαίο περιστατικό, αλλά βρίσκεται στο DNA, του αντιδημοκρατικού Μητσοτακικού καθεστώτος.

Δυστυχώς στον πειρασμό της χρησιμοποίησης της τυμβωρυχίας ως εργαλείου άσκησης χυδαίας πολιτικής δεν κατάφερε να αντισταθεί η νέα ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, συμβαδίζοντας και ταυτιζόμενη με τα μητσοτακικά βοθρολύματα. Αν αυτό αποτελεί δείγμα γραφής (και θα αποτελεί αν δεν αποπεμφθούν οι υπεύθυνοι της αθλιότητας) της νέας ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ, τότε Νίκο Ανδρουλάκη μάλλον παγιδεύτηκες σε αντιΣΥΡΙΖΑ κλοιό νομίζοντας ότι έτσι θα κερδίσεις ψηφαλάκια. Αλλά μάλλον δεν έχεις αντιληφθεί πως η προοδευτική παράταξη όχι μόνο δεν συμπλέει με τη δεξιά, ιδίως τη δεξιά των Μητσοτάκηδων, αλλά βρίσκεται σταθερά απέναντι.

Αιδώς Αργείοι

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X