Ο Προβοκάτορας

Νέα αθλιότητα Βρούτση-Προσβάλει τη νοημοσύνη μας ο χασάπης των συνταξιούχων

Νέα αθλιότητα Βρούτση-Προσβάλει τη νοημοσύνη μας ο χασάπης των συνταξιούχων
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η θρασύτητα ορισμένων σε βγάζει από τα ρούχα. Να, για παράδειγμα ο υπουργός Εργασίας (;) Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος είναι ο πρωταγωνιστής των περικοπών των συντάξεων από την πρώτη φορά που έγινε υπουργός στην κυβέρνηση Σαμαρά. Ο Οποίος κορόιδευε τους συνταξιούχους ότι θα πάρουν όλα τα αναδρομικά (έστω με δόσεις) τον Φεβρουάριο, στη συνέχεια τον Απρίλιο, τον Ιούνιο και τέλος τον Οκτώβριο του 2020, έχει το θράσος, γιατί περί απύθμενου θράσους πρόκειται να κάνει αναρτήσεις, ακόμα και σήμερα που κυριολεκτικά ξύρισαν τα αναδρομικά των συνταξιούχων κατά 65% (από 3,9 δισ. θα δώσουν 1,4 δισ.) και να γράφει: Τον Ιούνιο 2015 την απόφαση ΣτΕ για συντάξεις ο ΣΥΡΙΖΑ την εκρυψε κάτω απο το χαλί και δεν την εφάρμοσε ποτέ! Σήμερα με απύθμενο θράσος ζητάει και τα ρέστα! Η κυβέρνηση μας @kmitsotakis σήμερα τα αντιμετωπίζει & τα λύνει όλα! Με συνέπεια εφαρμόζουμε τις αποφάσεις ΣτΕ 2019 & 2020.

Είναι τραγικό, είναι προσβλητικό να μας θεωρεί τόσο ηλίθιους και να μας λέει ότι «Με συνέπεια εφαρμόζουμε τις αποφάσεις ΣτΕ 2019 & 2020».

Τι λένε οι αποφάσεις του ΣτΕ άθλιοι; Να δώσετε αναδρομικά για κύριες συντάξεις, δώρα και επικουρικές. Τί κάνετε εσείς; Δίνετε μόνο για κύριες και αποκλείεται τα δώρα και τις επικουρικές. Αιδώς Αργείοι.

Μα δεν ντρέπονται να προσβάλουν τη νοημοσύνη μας, να μας προσβάλουν κατάμουτρα; Τόσο θράσος;

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X