Ο Προβοκάτορας

Ο χειρότερος πρωθυπουργός και ο καλύτερος δημόσιος υπάλληλος

Ο χειρότερος πρωθυπουργός και ο καλύτερος δημόσιος υπάλληλος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θυμάστε στα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από το ΣΥΡΙΖΑ έναν καλό κύριο, τον καλύτερο δημόσιο υπάλληλο, που σχεδόν κάθε εβδομάδα έβγαινε στις τηλεοράσεις για να καταγγείλει τις προσλήψεις, ιδίως μετακλητών υπαλλήλων; Εβγαιναν οι αρμόδιοι υπουργοί δήλωναν πως τα στοιχεία δεν είναι αληθινά και πως οι μετακλητοί ήταν λιγότεροι από εκείνους της προηγούμενης κυβέρνησης, αλλά τις εντυπώσεις κέρδιζε ο καλύτερος δημόσιος υπάλληλος.

Πολύ νερό κύλησε κάτω από τις γέφυρες, πέρασαν τα χρόνια η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας, ο καλύτερος δημόσιος υπάλληλος άλλαξε πολιτική στέγη (όχι δεν πήγε στη ΝΔ) και ω του θαύματος σταματήσαμε να τον ακούμε να καταγγέλλει  τις προσλήψεις μετακλητών. Το πελατειακό κράτος φούσκωνε και ξαναφούσκωνε, αλλά ο καλύτερος δημόσιος υπάλληλος σιωπούσε.

Και σήμερα (30 Δεκεμβρίου 2021)  ήρθε η γνωστή  γερμανική εφημερίδα  ΤΑΖ να επιτεθεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη διόγκωση του πελατειακού κράτους, τις πάρα πολλές προσλήψεις μετακλητών και μάλιστα έφτασε στο σημείο να τον χαρακτηρίσει  ως τον χειρότερο πρωθυπουργό. Ομως, πάλι ο καλύτερος δημόσιος υπάλληλος δεν ακούστηκε.

Ισως γιατί η σιωπή είναι χρυσός κυριολεκτικά…

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X