Ο Προβοκάτορας

Ο δημοσιογραφικός ξεπεσμός του Γιώργου Παπαχρήστου

Ο δημοσιογραφικός ξεπεσμός του Γιώργου Παπαχρήστου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Βρε Γιωργάκη πως έπεσες τόσο χαμηλά; Εφτασες μέχρι του σημείου να μην γνωρίζεις ότι οι δημοσιογράφοι απεργούν στα κανάλια και να λες χοντρές μπαρούφες για την αναβολή της συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα.

Είσαι τυχερός Γιωργάκη μου που “Τα Νέα”  σήμερα είναι στα χέρια του Μαρινάκη και όχι του Χρήστου Λαμπράκη. Είσαι τυχερός που διευθυντής σου δεν είναι ο αείμνηστος Λέων Καραπαναγιώτης, γιατί μετά το σημερινό σημείωμά σου, θα ήσουν ήδη απολυμένος.

Είσαι και άτυχος, όμως, Γιωργάκη μου, γιατί σήμερα υπάρχουν και σάιτ τα οποία θα γνωστοποιήσουν τον ξεπεσμό σου στο ευρύ κοινό.

Αλλά βρε Γιωργάκη είπαμε να υπηρετείς τα αφεντικά σου, αλλά όχι τόσο τυφλά, τόσο βλακωδώς που εκθέτεις τον εαυτό σου, αλλά και αυτούς. Τι πανικός είναι αυτός Γιωργάκη μου.

Είπαμε Γιωργάκη να προσπαθείς να στηρίξεις τον Κυριάκο Μητσοτάκη που έβαλε τη σύζυγό σου διοικήτρια στον “Αγιο Σάββα”  και να μην τη διώχνουν μετά τις αθλιότητες με τις ΕΔΕ για γιατρούς και νοσηλεύτριες, που νόσησαν από κορονοϊό. Αλλά βρε Γιωργάκη, τέτοιες αστοχίες δεν κάνει ούτε μαθητευόμενος δημοσιογράφος, όχι εσύ ένα δοκιμασμένο δημοσιογραφικό πιστόλι.

Κρίμα Γιωργάκη. Φαντάζομαι πως τόσο ο Κυριάκος, όσο και ο Βαγγέλης (ο Μαρινάκης ντε) θα περίμεναν από εσένα, τον μετρ του είδους, τα χτυπήματά σου στον Τσίπρα να είναι περίτεχνα και αδιαμφισβήτητα και όχι σαν αυτά που γυρίζουν μπούμερανγκ σε βάρος τόσο του Κυριάκου, όσο και της εφημερίδας, την οποία εκθέτεις και ευτελίζεις.

Αχ κατακαημένα “Νέα” πόσο χαμηλά ακόμα θα πέσετε;

Ο μιντιακός Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X