Ο Προβοκάτορας

Ο τρόμος του Αυτιά και η δήλωση μετανοίας ότι δεν είναι ομοφοβικός

Ο τρόμος του Αυτιά και η δήλωση μετανοίας ότι δεν είναι ομοφοβικός
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Και ο άγιος φοβέρα θέλει. Οχι ότι ο Γιώργος Αυτιάς είναι άγιος, αλλά όταν έχει το μικρόφωνο στα χέρια του θα πρέπει να προσέχει τι λέει. Γιατί δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι και μπορεί να βρει τον μπελά του.  Οπως έγινε τώρα με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Και βεβαίως δεν μπορεί να τον προστατεύσει ο κολλητός του (σχεδόν συνεργάτης του λόγω συχνών εμφανίσεων στην εκπομπή του) Αδωνις Γεωργιάδης όσο κι΄ αν λέει ότι η Αριστερά έχει δυσανεξία στην κριτική. Το μόνο που μπορεί να του μάθει ο Αδωνις Γεωργιάδης είναι να κάνει κωλοτούμπες με την ευελιξία αιλουροειδούς. Την πρώτη ήδη την είδαμε σήμερα το πρωί.

Γιατί άλλο πράγμα η κριτική, άλλο οι εκβιασμοί των ψηφοφόρων του Χαλανδρίου και άλλο η ομοφοβική επίθεση, που είναι μία πολύ λεπτή υπόθεση και όλοι πρέπει να είναι προσεκτικοί.

Ετσι λοιπόν , έπειτα από την απαίτηση του Στέφανου Κασσελάκη για απόλυση του Γιώργου Αυτιά (όπως έγινε με τον Βασίλη Χιώτη), αλλά και τα δημοσιεύματα που θέλουν τον γνωστό παρουσιαστή του Σκάι να αποτελεί αντικείμενο της έκτακτης συνεδρίασης του ΕΣΡ, με την «κατηγορία» της ομοφοβίας, σήμερα είχαμε μερική αναδίπλωση σε ζωντανή μετάδοση.

Ο Γιώργος Αυτιάς λοιπόν, με τρεμάμενη φωνή, διάβασε μία δήλωση μετανοίας ουσιαστικά που είχε γραμμένη μπροστά του, ενώ μέσα σε λίγα λεπτά, επανέλαβε αρκετές φορές τον ισχυρισμό ότι δεν είναι ομοφοβικός.

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X