Ελλάδα

Ο Τζιτζικώστας ο Κυριάκος και η Very ND

Ο Τζιτζικώστας ο Κυριάκος και η Very ND
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας τον πήρε πάρα πολύ σοβαρά το ρόλο του “Μακεδονομάχου”. Βλέπετε πιστεύει ότι βοηθάει να χτιστούν πολιτικές καριέρες, αλλά ξέχασε ότι τις καταστρέφει κιόλας.

Μετά το φοβερό και τρομερό όσο θα είμαι περιφερειάρχης δεν θα μπει πινακίδα με την ένδειξη Βόρεια Μακεδονία στην περιφέρεια-βιλαέτι του εφέντη Τζιτζικώστα (αλήθεια μήπως κήρυξε την αυτονομία της και δεν το αντιληφθήκαμε;).

Δεν ξέρω τι δείχνουν οι κρυφές δημοσκοπήσεις. Ομως, εφέντη Τζιτζικώστα μου ρίξε μία ματιά στην περίπτωση Σαμαρά. Θα δεις τι έπαθε μόλις πέρασε λίγος χρόνος μετά τη θριαμβευτική αρχικά πορεία της “Πολιτικής Ανοιξης”.

Κι΄ αν ελπίζεις ότι κι΄ εσύ μπορείς να διαβείς της δική σου έρημο, αλλά στο τέλος να γίνεις πρωθυπουργός, όπως ο Αντώνης, σκέψου ότι μετά 15 ή 20 χρόνια μπορεί να μην υπάρχει κάποιος Καραμανλής να σε δεχτεί πίσω στο κόμμα. Οπότε θα πορεύεσαι στην έρημο μάταια ελπίζοντας.

Οπως κι΄ ο Αντώνης Σαμαράς θα ήταν ακόμα στα αζήτητα. Θα βάδιζε στην πολιτική του έρημο αν η Ντόρα δεν υποχωρούσε και ο Καραμανλής δεν επέμενε στην επιστροφή του παλαίμαχου “Μακεδονομάχου” στη ΝΔ.

Ας επανέλθουμε τώρα στο νέο κατόρθωμα του εφέντη περιφερειάρχη, που με τον τίτλο του “Μακεδονομάχου” ελπίζει να χτίσει καριέρα πολιτική και να διεμβολίσει το κράτος των Αθηνών και από αφέντης στο βιλαέτι της Κεντρικής Μακεδονίας, να γίνει αφέντης στο βιλαέτι της Ελλάδας.

Που λέτε ο εφέντης Απόστολος Τζιτζικώστας φαίνεται πως ασφυκτιούσε στη σκέτη Μακεδονία. Ηθελε κάτι πιο δυνατό, κάτι πιο ένδοξο. Και ψάχνοντας, ψάχνοντας μαζί με άλλους πάνσοφους και πανέξυπνους συμβούλους, σκέφτηκε πως αυτοί είναι οι αληθινοί Μακεδόνες. Οπότε οι αθεόφοβοι κότσαραν ένα very μπροστά και το σωτήριον έτος 2019 εγεννήθη η Very Macedonia. Και για μη χάσουν την πατρότητα της ιδέας, έσπευσαν να την κατοχυρώσουν με τη δημιουργία ενός σάιτ, το verymacedonia.gr.

Υστερα από το κατόρθωμα έχουμε δημοκρατικό καθήκον να προειδοποιήσουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και να του πούμε πρόσεχε Κυριάκο, ο εφέντης very Tzitzikostas εκστρατεύει κατά του κράτους των Αθηνών και ο πρώτος στόχος είναι η Very ND.

Ο Προβοκάτορας

Μακεδονικό: Επαγγελματίες Μακεδονομάχοι…

Ο “πόλεμος” της πινακίδας και η καριέρα του Τζιτζικώστα

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X