Ο Προβοκάτορας

Οι άριστοι του Μαξίμου εκτός από ιδεοληπτικοί νεοφιλελεύθεροι είναι και αδιόρθωτοι

Οι άριστοι του Μαξίμου εκτός από ιδεοληπτικοί νεοφιλελεύθεροι είναι και αδιόρθωτοι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι άριστοι της κυβέρνησης δεν λένε να βάλουν μυαλό. Δεν φτάνει που η ιδεοληψία τους άφησε το ΕΣΥ αθωράκιστο, χωρίς τις απαραίτητες ΜΕΘ, χωρίς γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό με αποτέλεσμα να πεθαίνουν ασθενείς που θα μπορούσαν να σωθούν, αποδεικνύονται και ανίκανοι να πάρουν το μάθημα και να διορθώσουν τα κακώς κείμενα.

Απόδειξη ο προϋπολογισμός του 2021, στον οποίο δεν υπάρχει πρόβλεψη κονδυλίων για τη βελτίωση του ΕΣΥ, παρότι ακόμα και η Ευρωπαϊκή Ενωση προτείνει να βελτιωθούν τα συστήματα υγείας.

Στη χώρα της “φαιδράς πορτοκαλέας”  οι ιδεοληπτικοί νεοφιλελεύθεροι που μας κυβερνούν είναι έτοιμοι να διαπράξουν και δεύτερο έγκλημα, αφήνοντας τους ασθενείς στο έλεος του κορονοϊού αφού δεν είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν τα απαραίτητα κονδύλια για την αναβάθμιση του ΕΣΥ;

Γιατί δεν το αναβαθμίζουν; Μα γιατί παρά την κατάρρευση όλων των μύθων για την ποιότητα των υπηρεσιών υγείας από τον ιδιωτικό τομέα, αυτοί επιμένουν να ιδιωτικοποιήσεων τμήματα του ΕΣΥ! Για να αποδειχτεί ότι είναι εγκληματικά αδιόρθωτοι.

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X