Ο Προβοκάτορας

Σωθήκαμε! Ο…Καρπόζηλος κατατροπώνει τις πολυεθνικές και οι τιμές κατρακυλούν ασταμάτητα

Σωθήκαμε! Ο…Καρπόζηλος κατατροπώνει τις πολυεθνικές και οι τιμές κατρακυλούν ασταμάτητα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ενας φόβος, για να μην πω ένας τρόμος έχει επικρατήσει μεταξύ των πολυεθνικών, των μεγάλων πολυεθνικών που πωλούν προϊόντα στην Ελλάδα. Γιατί; Δεν έχει γιατί. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πήρε απόφαση. Μπορεί την πρώτη τετραετία να μην συγκρούστηκε με τις πολυεθνικές, αλλά τώρα είναι αποφασισμένος να το κάνει. Θα τις ξεδοντιάσει αν δεν συμμορφωθούν και συνεχίσουν να πωλούν τα προϊόντα τους πιο ακριβά στην Ελλάδα απ΄ όσο στη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και άλλες χώρες.

Τέρμα και τελείωσε η Ελλάδα δεν είναι μπανανία, όπως δήλωσε με αποφασιστικότητα και το βλέμμα του να αστράφτει.Ειδικά αυτό το τελευταίο κατατρομοκράτησε τους επικεφαλής των πολυεθνικών.Οπότε αν δείτε μαζικά οι πολυεθνικές να μειώνουν τις τιμές μην εκπλαγείτε. Θα οφείλεται σε αυτό που είπε ο Μητσοτάκης και διαβάστε το αμέσως παρακάτω,

«Θα περιμένετε να δείτε λίγο, και θέλω να στείλω ένα μήνυμα και από τη συχνότητά σας και στις πολυεθνικές, στις μεγάλες πολυεθνικές, ότι αν νομίζουν ότι η Ελλάδα είναι καμία μπανανία στην οποία μπορούν να πουλάνε τα ίδια προϊόντα σε πολύ ακριβότερες τιμές, χωρίς να μας δικαιολογούν την αύξηση του κόστους, είναι βαθιά νυχτωμένοι.

Aν χρειαστεί να τα βάλουμε και με πολυεθνικούς κολοσσούς θα το κάνουμε, γιατί αυτοί ουσιαστικά πουλάνε τα ίδια προϊόντα σε άλλες αγορές. Κάντε λίγο υπομονή και θα δείτε τι είναι ακριβώς αυτό το οποίο εννοώ.»

Τώρα θα αναρωτηθείτε γιατί δεν τα έβαλε ως τώρα. Μα γιατί αγαπητοί μου ήταν απασχολημένος με άλλου άθλους. Ξεχάσατε τα κατορθώματά ου την πρώτη τετραετία; Τώρα αναλαμβάνει να παλέψει με τις πολυεθνικές. Και να είστε σίγουροι ότι θα θριαμβεύσει, γιατί από Μωυσής και τσιτάχ της πρώτης τετραετίας, στη δεύτερη θα είναι ο Καρπόζηλος που κατατροπώνει  τους αντιπάλους του στο ριγκ…Και οι τιμές θα κατρακυλούν…

Ο Προβοκάτορας

ΥΓ. Οπως θα είδατε τα σάιτ πανηγυρίζουν σαλπίζοντας δεν είμαστε μπανανία…

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X